Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
poslední dobou mam se svým stolním počítačem problém v tom, že když ho zapnu "proces po spuštění" se nedokončí, automaticky se nespusti aplikace (steam, discord, antivir) a musím je zapinat manuálně, přičemž když zapnu jakoukoliv aplikaci ve spodní liště se nezobrazí (alt + tab funguje) a také spodní lišta nemizí při spuštění her a programů. Mám pocit, že to bude nějaká vadna aktualizace, ale kdyz najedu na "vyhledat aktualizace" tak to načíta a čeká než se dokončí ten proces po spuštění. Dříve to načetlo po 5 - 10 minutách, poté do hodiny a nyní ani za 48h. Má s tím něko nějaké zkušenosti?
Děkuji a hezky zbytek dne.
Zkus ten Avast aktualizovat, když na něm tak lpíš a pročisti Oper. Systém (Start>Nástroje pro správu Windows>Vyčištění disku a podívej se, co tam zabírá místo-to většinou musí antivir zkontrolovat). Co jsem si na Windowsech XP, W7 i W10 vyzkoušel Norton, Avast, Eset tak se systém zpomaloval, obvzlášť při internetu. Externí antiviry jsem odinstaloval a aktivoval/zaškrtl jsem vestavěný Microsoft Defender a zatím se mi nestalo, že by mi do PC "něco" pustil, vždy mě to upozornilo na podezřelou stránku či soubor. Na čištění O.S. používám CCleaner, ten se ale musí umět správně nastavit, jinak může spíš neznalému uškodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.