Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proces po spuštění nedokončen? WIN10

Od: cmucych odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

poslední dobou mam se svým stolním počítačem problém v tom, že když ho zapnu "proces po spuštění" se nedokončí, automaticky se nespusti aplikace (steam, discord, antivir) a musím je zapinat manuálně, přičemž když zapnu jakoukoliv aplikaci ve spodní liště se nezobrazí (alt + tab funguje) a také spodní lišta nemizí při spuštění her a programů. Mám pocit, že to bude nějaká vadna aktualizace, ale kdyz najedu na "vyhledat aktualizace" tak to načíta a čeká než se dokončí ten proces po spuštění. Dříve to načetlo po 5 - 10 minutách, poté do hodiny a nyní ani za 48h. Má s tím něko nějaké zkušenosti?

Děkuji a hezky zbytek dne.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Pokud máš podezření na aktualizaci,tak se před ní vrátit pomocí bodu obnovy.
cmucych
hodnocení

Průser je, že mě ta "stránka" obnovy nenačte bez dokončení toho procesu po spuštění.

111®
hodnocení

0x
Tak potom při nabíhání 3x po své natvrdo vypnout a pak by měla naběhnout stránka pro opravu systému.

olinl
hodnocení

0x

Vyčisti počítač-tedy Oper. Systém od zbytečností. Co používáš za Antivir a jaký máš hlavní disk, HDD nebo SSD?

111®
Když mu to nenajede,těžko bude čistit.
cmucych
hodnocení

Avast! a OS mam na SSD.

karel556*
Tak ten Avast bude příčinou všeho.
karel556*

Místo Avastu stačí bohatě Windows Defender který je součástí OS, používám ho k plné spokojenosti již od Win 7.

cmucych
hodnocení

Mám ho prostě odinstalovat a restart? A co místo toho?

olinl

Zkus ten Avast aktualizovat, když na něm tak lpíš a pročisti Oper. Systém (Start>Nástroje pro správu Windows>Vyčištění disku a podívej se, co tam zabírá místo-to většinou musí antivir zkontrolovat). Co jsem si na Windowsech XP, W7 i W10 vyzkoušel Norton, Avast, Eset tak se systém zpomaloval, obvzlášť při internetu. Externí antiviry jsem odinstaloval a aktivoval/zaškrtl jsem vestavěný Microsoft Defender a zatím se mi nestalo, že by mi do PC "něco" pustil, vždy mě to upozornilo na podezřelou stránku či soubor. Na čištění O.S. používám CCleaner, ten se ale musí umět správně nastavit, jinak může spíš neznalému uškodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]