Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace aplikace Lidl plus, do telefonu

Od: suzymon® odpovědí: 35 změna:

Dobrý den, má tady někdo nainstalovanou aplikaci Lidl plus do telefonu? Já se o to snažila přes obchod Play a tam to nemůžu najít. Je tam pouze Lidl shop, což mi je k ničemu, to mám v počítači. Já bych potřebovala stáhnout tu aplikaci s tím čárovým kódem, abych mohla u kasy uplatnit nějaké ty slevy a tak dále. Nevíte někdo kde mám tu aplikaci najít? Na jejich videu to je hrozně špatně vysvětlené, ta slečna to tam sice předvádí, ale vůbec to není srozumitelné, neboť jí se ta aplikace zobrazuje, mně teda ne. Tak jestli by někdo dokázal poradit, byla bych moc ráda. Mám telefon Huawei a našla jsem, že je kompatibilní ke stažení jejich aplikace. Děkuji.

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jakou verzi Androidu máte? Pokud to v obchod Play nenajdete, tak to není kompatibilní.

hodnocení

No právě že tam mám nabídku jenom Lidl shop a Lidl Home. Není tam nabídka na Lidl plus. A to je nějak divné, když na ty dva účty se mohu přihlásit a ten Lidl plus tam není.

hodnocení

Tak mám zřejmě špatnou verzi, škoda. Ale děkuji.

Aplikace vyžaduje Android 6.0 nebo vyšší. Zkontrolujte pro jistotu ještě jednou, jestli takový systém v telefonu máte. Nastavení/Systém/Informace o telefonu

hodnocení

Tak jsem našla krabičku od toho telefonu a tu verzi opravdu nemá. Má Android 5.1 EMUI 3.1 takže proto to tam nemohu najít. *plac*

km
Tak to mate 8 let starý system (rok 2014) a tady vidíte výhodu iPhone, který je i 6 let po vydání aktualizován :)
hodnocení

Nojo, ale kolik stojí ten iPhone a kolik mně stál ten starý Huawei. Teda já za něj dala tisícovku, někdo říká, že to je moc, někdo zase že to je akorát. Já zase nejsem žádný náročný klient na tyhle telefony. Ale musím uznat, že je to lepší, než ten tlačítkový. ;) Takže až si budu kupovat nový, tak už budu o něco chytřejší a koupím si takový, abych si tam mohla ty aplikace stáhnout. Jinak já moc nefotím a když, tak svým foťákem, takže na fotky telefon nepotřebuji, v žádných soc. sítích nejsem, teda kromě této, internet potřebuji pouze doma a telefonuji přes službu WatsApp, nebo Telegram zadarmo. venku mi to teda nefunguje, protože já O2 platím pouze udržovací účet a to jest 48 korun měsíčně. *smich*Tím pádem mi tyhle služby venku nefungují, protože tak daleko má vifi nedosáhne. :-D Ale telefonovat můžu, samozřejmě, akorát to v tom případě platím každou minutu za normální tarif. Jo a ani ty aplikace by mi samozřejmě tak daleko nefungovaly, ale třeba v tom Alebertu jsem se v jejich obchodě přihlásila do jejich internetové sítě, a od té doby sotva vlezu do Alberta, tak se mi ten telefon automaticky připojí na jejich síť, a mohu tu jejich aplikaci používat. A to bych musela udělat i v Lidlu a možná, že u nich by to třeba ani nešlo.

km
Se starým OS je otázka:
-do kdy půjdou stáhnout aplikace
- do kdy ty staré verze aplikavi budou jeďte fungovat
Bankovní apky na takovém vraku nespustite. Ten telefon je totiž nezabezpeceny.
To, ze vás děti nenaučily používat místo fotaku mobil neřeším. A ze jste ušetřila za telefon ve vyprodeji a za mobilní data? Ok. No tak si vezmete peníze do hrobu anebo jste tzv. hlídač klíčů?

goku
hodnocení

3x

Ke stažení tady, pokud máte mobil kompatibilní ke stažení, tak jenom stáhněte a zaregistrujte se - play.google.com/...

hodnocení

Přes tohle jsem se do "Lidl plus" zaregistrovala na můj počítač asi před hodinou, napsali mi, že ta registrace proběhne co nejdříve. A já mám v tom obchodě zřízený normální účet už dávno, ale to objednávám na internetovém obchodě Lidlu. Já potřebuji ten qr cód Lidlu do mobilu.

Ale na ten odkaz, co dal goku, musíte jít z mobilu. A tam vám to nabídne instalaci. Je to skutečně ten "QR" kód, co potřebujete. Běžně v Lidlu používám. Snad jen nezapomeňte na té stránce rozkliknout odkaz "K dispozici ve více zařízeních", pokud ho tam máte a zaškrtnout váš mobil.

hodnocení

Aha tak já se jdu kouknout.

hodnocení

Aha, tak prý tato položka není kompatibilní s vaším zařízením. Tak proto to na Google play v mém telefonu nemůžu najít. Mám telefon Huawei Y 5 II

goku

Tak máte nekompatibilní mobil. Po registraci máte právě tu Lidl plus kartu - ten "QR kód," co napípáte u pokladny, mám to v mobilu taky :)

hodnocení

3x

Mám tuto aplikaci někdy od července 2021. Jsem s ní celkem spokojená. To, před čím varuje kolega promon, se mi nikdy nestalo. Jediné nepříjemnosti jsou, když vyložím zboží na pás a chci na telefonu zadat ten QR kód, tak telefon jednou za čtvrt roku hlásí, že je potřeba aktualizovat. To je pak případná sleva v čudu. Nemám nervy na to, abych u pokladny sdělovala, že toto a tamto si koupím až zítra. Možná to někdo umí u pokladndy udělat raz dva tři, já ne. Nový telefon bych si možná kvůli Lidlu nepořizovala. Ale pokud jsou k výměně i jiné důvody, tak si, Suzy, aplikaci zadejte. Slevy jsou dvojího druhu. Některé automatické, někdy je potřeba aktivovat kupon. Aktivovat kupon je možné tak dvakrát týdně v klidu doma, aktivace pár dní vydrží. Ale jak to tak během toho roku a něco sleduji, tak slevy a kupony na slevu začínajjí být méně zajímavé než předtím.

mnd®
hodnocení

0x

Ahoj suzymon.Budu se asi stěhovat a budu mít blíž do Lídlu než do Bille.Mají tam taky takové ty plastové karty na přičítání věrnostních bodů za nákup a na ně slevy? Z těch jejich stránek zatím nejsem moc moudrej.To je ten Lidl plus? nebo něco jiného? Pokud něco takového mají,tak to u nich nejde vypsat on-line a potom jen kartu vyzvednout? Se tam teď nedostanu,tak se napřed zeptám vás.

hodnocení

Ahoj Mnd, právě že Lidl vůbec ty plastové karty nemá, a má na svých stránkch výslovně napsáno, že na ty slevy MUSÍ mít člověk chytrý mobil, a že s tlačítkovým to prostě nejde a plastové karty nemají. Teda jestli jsem dobře rozuměla otázce. Ale asi ano. Já se ptala i u kasy a tam mi řekli, že proste ten chytrý mobil být musí a že si do něho musím tu aplikaci stáhnout. No a já ch. mobil sice mám, ale je na to moc slabý a nefunguje mi to.

mnd®

No právě že jsem to tam na těch jejich stránkách nenašel.Chytrej mobil nemám,tak mám smůlu.Budu chodit o zastávku dál aspoň si protáhnu nohy a tašku na kolečkách mám.Děkuji.

jaj*
Ten QR kód jde vytisknout a papír složit na malý formát
hodnocení

Tak tohle já mám, ale to asi nefunguje na všechno, protože oni ten postup vysvětlují tak, že si musím každou věc nějak označit v tom telefonu a pak teprve u kasy potvrdit tím kódem. No a když v telefonu nemám tu aplikaci, nemohu nic označit. Tak teď teda nevím, pochopila jsem to vůbec správně? *co*

Pokud chcete využívat kupony, tak se opravdu bez aplikace a jejich aktivace neobejdete. Občas je nějaké zboží, na které je sleva automaticky, tam by i ten vytisknutý kód stačil.
Ale upřímně, málokdy se mi stane, že je kupon na něco, co mám v plánu koupit. Jestli nový mobil jinak nepotřebujete, tak se vám na těch slevách pravděpodobně ani nevyplatí.
Přidávám aktuální nabídku kupónů
Instalace aplikace Lidl plus, do telefonu

Suzy, v současnosti je vlastně 5 druhů slev. 1. Ta nejjednoduší je avizovaná v letáku a není u ní potřeba aktivovat kupon. Na tu asi stačí mít QR na papírku.

2. V letáku avizovaná sleva na něco zdánlivě atraktivnějšího. Větší množství levnějšího másla, levnějšího cukru... U toho je potřeba aktivovat kupon a ještě nakoupit další zboží až do nějaké stanovené výše.

3. Za každý nákup dostane zákazník do telefonu los. Los občas něco vyhraje. Dříve to bývala malá sleva 10 Kč na další nákup, nyní to bývá zboží se slevou. Většinou pro mě nepoužitelné zboží, ale někdo jistě koupí.

4. Asi 2x týdně naběhne do telefonu asi 5 nových kuponů s různým zbožím ve slevě.

5. Teď už dvakrát byla akce, že se sčítá nákup za celý měsíc a po dosažení určíté výše útraty je možné si zadarmo odnést 1 kus z nabídky tří druhů. Do této akce dávají vhodné zboží. Tedy z mého hlediska.

QR k´d na papírku někdo má, ale podle mě je výhodný pouze pro to, co jsem napsala jako první. V ostatních případech nemůže zákazník s papírkem nic aktivovat a vlastně se o nějaké slevě ani nedoví. S papírkem možná také nastřádává majiteli telefonu útratu (bod 5), případně nastřádává losy. Ale losy jsou asi nějak omezené. Snad 1 denně. To nevím přesně.

Já na Lidl vidím z okna, jinde prakticky nenakupuji, proto to tak dobře znám :).

hodnocení

Mikihans, tak ani jedno z toho co nabízí nepotřebuji. Tu čokoládu, o které mluvila Id, bych si koupila, ale kvůli ní tak daleko stejně nepojedu. Já si počkám ještě tak měsíc, a kousek ode mne budou otevírat fungl nový obchod Kaufland. Co tak vidím zvenku, tak je fakt hodně veliký, tak 2x tak velký než ten Lidl, nebo 4x tak velký jako je Penny market. Tak na ten se docela těším, tam určitě bude všechno možné. A hlavně je to kousek ode mne, tak tam dojdu procházkou s taškou na kolečkách a ještě u toho vyvenčím pejska. Do toho Lidlu musím na kole, je to dva a půl kilometrů a když je zima a sníh, tak tam ani nejedu, protože musím kus po silnici, sice je to v pruhu pro cyklisty, ale ty auta kolem mne sviští tak, že se jich docela bojím. :)

hodnocení

0x

Dovolím si malé varování . Ta aplikace je pofiderní, sám jsem si ji nainstaloval, nicméně je nefunkční aktivace slevových kuponů, přičemž pokladní mi tvrdila, že jsem pro systém neznámý uživatel. Ale to je samozřejmě nesmysl, protože jsem měl třeba aktivovánu funkci ,,Nechci účtenku´´, což systém pokladny akceptoval a žádnou ůčtenku nevytiskl. Podle sdělení mnoha pokladních (cestuji služebně po celé republice) je tato chyba častá a neřešitelná. Ano, existuje sice telefonická linka pomoci, jenže tam je jen automat, který v takové situaci rozhodně nepomůže.

Jestli ttedy hodláte kvůli této zmetkovité aplikaci kupovat nový mobil, tak Vás obdivuji. Já bych ušetřil peníze za koupi momobilu - nestojí to za to.

id
Ja jsem určitě podprůměrný uživatel chytrého mobilu, ale slevové kupóny z Lidlu využivám běžně bez problému.
hodnocení

Promone, tak to máte naprostou pravdu, asi bych to nakonec nevyužívala, protože na nějaké hledání dopředu a klikání na produkty, bych neměla nervy. Trochu jsem se teď porozhlédla jak to funguje a to musíte před nákupem projít co všechno nabízí, rozhodnout se jestli to vůbec potřebujete, označíte to, pak jdete do obchodu a dáte to do relně do koše a u pokladny načtete ten kód, a ty slevy se asi uplatní. Teda jestli jsem tomu dobře rozuměla. No a tohle bych teda určitě nedělala, takový blázen zase nejsem. A jestli to je tak, tak se mi to zdá opravdu překombinované. Ono mne to napadlo proto, že jsem si nainstalovala do toho telefonu co mám aplikaci Můj Albert a měla jsem s tím kódem máslo levnější a to se mi líbilo. ;) Ale to jsem nemusela nic nikde hledat, jednoduše jsem dala máslo do koše, a u pokladny pípla ten kód a sleva mi naskočila. V tom Lidlu nakupuji také, tak jsem si říkala, že to tam zkusím také. Ale to jsem ještě nevěděla, jak to funguje u nich. Ten telefon ale nechci jenom kvůli tomu. On je ten můj už hodně starý a rychle se vybíjí a musím ho neustále čistit, protože se tam bez mého vědomí něco pořád ukládá do pozadí, nebo co. A už ho musím dávat do továrního nastavení a to mi leze na nervy, protože mně to nebaví. Tak jsem si říkala, že si už si koupím nějaký telefon který je lepší.:)

id
Je to jednodušší než si myslíte. Nemusíte prohlížet všechno zboží. V aplikaci se vám na jednom řádku objeví zboží u kterých je sleva na kupóny. Teď je jich 5. Např. Dobrá 200 g čokoláda na vaření za 25, sleva 12,- Kč. Vždy beru minimálně 5 ks to je úspora 6o,- Kč. My ji pojídáme jen tak na tůrách. Aktivuji kupón až v obchodě, je to moment.
hodnocení

Id, děkuji za snahu, jste hodná, ale prozatím mi to do toho telefonu co mám, nejde stáhnout. Mám sice na takové mnou vyrobené kartičce ten qr kód, a u pokladny se mi to dokonce i načte a pípne to, ale vůbec nevím na které zboží to funguje a jestli to má vůbec nějaký význam, abych tam s tím šmrdlala. Oni se totiž na mne ti lidé za mnou dívají jako na nějakého exota, co tam blbnu s papírkem. A pak, já to na té účtence nepoznám. Já do toho Lidlu chodím tak jednou, dvakrát do měsíce, ten obchod je docela daleko, tak mi to ani tak moc nevadí. Ale docela hodně nakupuji v jejich internetovém obchodě, a tam je vždycky nějaká nedělní sleva 200 Kč, jenomže i k tomu potřebuji ten qr kód. Ale zase až tak nutně to nepotřebuji, také nemusím mít všechno. ;)

Bez aktivace vybraných slev to prakticky nemá smysl. Mají tam ještě cca 2 ks zboží v akci i bez aktivace, ale to bývají drobnosti, které musíte hledat. Lidl aplikace je jedna z nejprotivnějších, které v mobilu mám. Navíc často v obchodě nejde spustit, buď nenabíhá, nebo si právě vynucuje aktualizaci, bebo jim něco nefunguje a hlásí, źe se prvně musím přihlásit, což je nesmysl, přihlášená je. Takže slevy nejlépe zaklikat doma a v mobilu mít prinscreen stránky s QR kódem, kdyź nejde spustit appka. A k tomu mají nějaké stírací losy, kde se prakticky nic nevyhrává, jen vás počastují tykavými, až urážlivými hláškami.
My tam necháváme hodně peněz, takže jediné, co má smysl, jsou občasné akce, kdy za několik tisíc útraty je sleva na příští nákup. Ale appka fakt opruz.
km
Tak si zapni automatické aktualizace :) Já to tak mám na iPhone od počátku. A asi to jde i na androidu nebo ne? To je základní věc.
Jenže když někdo neumí používat chytrý telefon, kreditní kartu, whatever…

Milý km s rychlým odsudkem, android není iOS. Na rozdíl od jablíčka existují tisíce verzí a konfigurací HW i SW androidích zařízení, se kterými musí být aplikace kompatibilní. Což se často nedaří, proto automatické aktualizace jsou v první věc, kterou vypínám (defaultně jsou zapnuty). Mám k tomu velmi dobré důvody. Opravdu nemíním být betatesterem. Je bohužel zcela běžné, že nová aktualizace nefunguje, jak má, toho jsem si za ty roky s androidem użil až až. Mimochodem, i aplikace Lidl mi po aktualizaci takto před cca 3 lety přestala na několik týdnů fungovat. Hlásila, že nemám kompatibilní android, přestože jsem měl 6 a měla od 6 fungovat. Až po čase to opravili. Také aktualizaci tuším 2x napsali tak blbě že po aktualizaci aplikace stále vyžadovala aktualizaci a nešla spustit, přestože obchod google hlásil, že appka je aktuàlní. Stačí se podívat do recenzí na GP.
Také je několik aplikací, které nechci mít přepsané novou verzí, protože ty často díky "změnám pro změny" stojí za prd.
km
A i proto nepoužívám Android. I když ho někde v šuplíku mám, kvůli testování.
Ta domnela úspora za ty problémy co popisuješ a to je jen zlomek, v realitě nestojí za to… Navíc vývojáři často daji větší péči iOS než droidu víš proč.
Ale tak je to vždycky, chudý platí ve výsledku vždycky více než bohati. Chlast, cigára, najmy, telefony, úroky, kreditky…
hodnocení

Tomk, vzhledem k tomu, že jsem opravdu dost hledala a četla ohledně této aplikace, tak co tady píšete jsem četla mnohokrát od jiných lidí. Takže podle mne máte pravdu a on to fakt má ten Lidl nějak nedomyšlené, nebo zbytečně komplikované. Ta slečna na jejich videu to sice předvádí jakoby to byla brnkačka, ale i tak by mne nebavilo v obchodě něco hledat a načítat. Nechápu, proč to takto komplikují. Vykašlu se na to, stejně tam jdu dvakrát do měsíce a až tady bude ten Kaufland, tak tam možná budu chodit ještě méně.

1adresa
hodnocení

0x

Navazuji na předchozí komunikaci, mám tel. Huawei, Android 6.0, apku Lidl Plus jsem normálně využíval, minulý týden to chtělo aktualizaci, která se stále nedařila. Nakonec jsem apku odinstaloval a nová nejde nainstalovat. Na Google Play, apka je, vyberu instalovat do více zařízení, potvrdím zařízení, je vyžádáno heslo pro účet do Google, pak se zobrazí, že apka Lidl Plus bude vrzy nainstalována, instalace neproběhne ... a tím to končí, vlastně se to může opakovat stále dokola. Má někdo radu, kde lze Lidl Plus stáhnout pro Huawei.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]