Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem si nový Notebook a k tomu jsem Flash disk ADATA S102/64GB Pro (bylo prodejcem doporučeno) k zálohování dat.Po nějakém čase jsem potřeboval dát Notebook do opravy,tak jsem stáhl potřebné soubory na tento Fash disk.Po opravě Notebooku jsem je už z Flash disku zpět nestahoval.Nyní jsem potřeboval kouknout do zálohovaných souborů a tento flesh disk mi stále ukazuje Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Prostě se do souborů nedostanu.Mám tam poměrně důležitá data a nerad bych o ně přišel.Existuje nějaké řešení?Prosím o radu.Děkuji J.
Dneska může IT techniku prodávat vyučený pekař, tak co byste chtěl. Nic proti pekařům, naopak, ajťák by asi taky nezvládl upéct rohliky.
Kdyby mi prodejce tvrdil, že klíčenka je na zálohování dat, tak poděkuju, nic si u něj nekoupím a odejdu. Ale on to patrně dostal befelem, protože musejí ty klíčenky asi udat. Tak je cpou kolouchům za výhodnou cenu.
Súhlasím, že USB kluč, nie je vhodný na dlhodobé zálohovanie
"citlivých" dát.
Keď už ale používate klúč, tak po odpamataní vždy skontrolujte,
či sa správne preniesli dáta, a tiež "odpojte" softwarovo klúč,
a až potom ho vyberte, tí čo to poznajú, vedia prečo...
Chybí ti pravděpodobně ovladače k flešce. První co bych zkusil by byl RESTART počítače/noťasu s připojenou fleškou, co jsem si všiml, tak u Windowsů se spouští i hledání vhodných driverů. Druhý pokus by byly AKTUALIZACE/UPDATE noťasu(Op. Systému). Zkus i zapojit flešku do jiného portu USB, ale nepředpokládám změnu, ta spíš až po aktualizaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.