Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit hotspot?

Od: evad odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám mobil s Androidem, chci data z mobilu použít pro notebook. Na Androidu umím nastavit hotspot,to je jasné. Co ale musím nastavit na notebooku? Nějak mi to nejde.Nevidím na notebooku v dostupných sítích svůj mobil...Mohl by mi to prosím někdo polopaticky vysvětlit? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Spravne nastaveny mobil sa tvari rovnako ako ina wifi siet a zobrazi sa v zozname wifi sieti v NTB. Este by to mohol byt nejaky specialny pripad, ked mobil ovlada len 2.4 GHz a NTB len 5 GHz alebo opacne.

hodnocení

3x
Nu promiň, ale jasné ti to není pokud se na něj nedokážeš připojit.
Když napíšeš co děláš tak třeba zjistíme kde je problém, ale tohle je už tolikrát popsáno, že si to půjčím.
Takže třeba zde:
svetandroida.cz/...

hodnocení

3x

Asi to bude nejspíše, jak píše @peter. Mobil a notebook nejsou na stejné frekvenci (2,4 a 5G), proto nejsou vidět. Samozřejmostí je také znát SSID mobilního hotspotu (název telefonu), abych jej v notebooku poznal.

No viděl bych to opačně než popisuje. Mobily preferuji hotspot na 5GHz, NB to nemusí umět.
Ale ono nelze poradit přesně když nevíme co a jak je nastaveno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]