Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hitman 2 nesplněné mise

Od: galapetr® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám v této hře odehráno vše co šlo ale některé mise jsou červené a uzamčené.

Poradí někdo jak je otevřít?

Když na ně kliknu, hodí mě to do steamu a tam je mám v seznamu přání. Nabídka ke koupi tam u toho není...

Hitman 2 nesplněné mise
Hitman 2 nesplněné mise #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento díl Hitmana jsem nehrál, bo železo by to nedalo, ale když se objevil, mluvilo se o tom, že jednotlivé mise steam uvolňuje postupně. Nevěnoval jsem tomu pozornost a nechce se mi to hledat, ale není možné, že ty chybějící prostě ještě nejsou dostupné? Víte o někom, kdo je přehrál?...

hodnocení

Hra byla vydaná 2018, takže by mělo dávno vše běžet a na YouTube jsou videjka i těchto misí. Bohužel nikdo na dotazy nereaguje...

hodnocení

Poradí někdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]