Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FreeAgent obsluha

Od: lychee* odpovědí: 3 změna:

Může mi, prosím, někdo poradit, jak co nejjednodušeji obsluhovat externí HDD? K čemu je složka Seagate Backup a k čemu potom Seagate Sync? V manuálu je množství různých nastavení, potřebuju, aby co si nového do počítače stáhnu, automaticky se mi uložilo na ex. HDD. Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

2x

Na tvoj dotaz čo sa týka Seagate backup a Sync ti iste niekto odpovie. Ale čo sa týka adresára kam si budeš ukladať to čo stiahneš do PC (predpokladám že z Internetu) - je jednoduché - nastav si to vo svojom prehliadači. V Opere je to : Nástroje, nastavení, pokročilé volby, stahování - a dolu je "složka pro stahování" - vybrat.

Tak si nastav pre download ten externý disk a máš to. Podobne sa to určite dá aj v iných prehliadačoch.

lychee*
hodnocení

Já bych to raděj nejdřív do pc a až upravené na hdd. Jde mi vlastně o to, jak nastavit funkci automatické ...a teď právě : synchronizace nebo Backupu?...aby si to hdd sám aktualizoval..

Díky

stevo5*

Myslím že to by si od PC chcel veľa. Ty to chceš stiahnuť ...niekam, potom upraviť a upravené dať na externý HDD. Ako toto zautomatizovať to ti asi neporadí nikto. Počítač predsa nemôže za teba rozhodnúť ako to chceš upraviť - a upravené potom dať na ext HDD. Ako rozhodovať - toto je už upravené? Skús svoju požiadavku upresniť, ale myslím že tu pmôže len ručná úprava súborov a potom ich presun na ext HDD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]