Dobrý den, přemýšlím o koupi neomezeného tarifu volání, SMS, data za částku 460 Kč, což je pro mě zajímala nabídka. Rychlost internetu je však 5 Mb/s. Vůbec nemám představu o rychlosti, zda je to málo, hodně apod. Jsem běžný uživatel internetu, kdy si přečtu zprávy, používám messenger a občas si pustím na mobilu TV, hlavně sportovní přenosy. Myslíte, že by mi tato rychlost stačila?
Záleží pro jaký účel. Já myslím že by to stačilo. Ale třeba ivysilání má 8Mbps FUllHD , 6Mbps 720p, ale to je extrém, že ct má nadsazené . Na yotube v pohodě, tam je fullhd jasi 4Mbps, HD 1-2Mbps. A je to i upload? Bueš ho využívat? Obávám se, že u takovéhle nabídky mám podezření, že bbudou omezovat hlouběji než pod pět. Ale taky je možné, že to pojede 5Mbps imrvere, jelikož třeba já mám 20Mbps limitováno perátorem a víceméně ji doáhnu vždy. Pokud je ale dobrý signál, někdy je to leneivé - 8-10 Taky záleží jaká je clková spotřeba. Pokud jsi nenáročnývejdeš se do 2GB a tomáš za 100/měsíc (kaktus 200Kč/m, ale dobíjet v dobíječce) Ale taky můžeš být pomalý sosač, kterému stačí i 2Mbps, le za měsíc dá 720GB (450Mb * 2 * 24 * 30) Mě odrazuje ta cena, .
Za ty peníze se jedná o tarif slušný - na běžné chatování a TV v mobilu v běžném rozlišení naprosto dostatečné.
Kolegové si možná neuvědomují, že se jedná o mobil a mobilní data - nemůžete tím dělat hotspot na 4K TV, to je fakt, ale pro mobil a běžného smrtelníka ok..
5 Mbit/s stačí na základní užívání, ovšem na 1080p (Full HD) už bude problém. Je-li možnost jít s rychlostí výše, pak zkusil 10-15 Mbit/s, to už na Full HD z většiny služeb v pohodě stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.