Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...
zkoušel jsem testdisk, ale tomu se ani při Deep Search funkci nepodařilo najít oddíly na mém externím HDD. Na jiných poradnách jsem slyšel, že obnovit oddíly zvládne skoro každý recovery software. Co jsem se ale díval, tato funkce je zpravidla součástí placené verze.
Dáte tip na nějaký software, který to zvládne zdarma, prosím?
Děkuji
vytvořit oddíly si můžete klidně znovu a znovu - chcete je vrátit kvůli původním uloženým datům? na to je program... např. recuva. Respektive - zazálohoval bych data a nově vytvořil podle aktuálních potřeb.
Disk zapojíte do jiného PC přes nějakou redukci nebo ve stolním PC třeba napřímo. Stáhnutý program RECUVA projede smazaný disk a nabídne, co lze zachránit, obnovit - musíte obnovovat na jiný disk!
Pak si můžete ten "vadný" zformátovat, vrátit zpět do NTB či PC, kde původně byl - provedete čistou novou instalaci systému, při které si nastavíte rozdělení disku podle potřeby - a nahrajete si data, která jste zachránil...
Ta obnova dat se musí dělat v jiném pc a na jiný disk - jinak si přepíšete údaje, které chcete zachraňovat...
Například fotky budou jen fotky - bez původních názvů, údajů o pořízení atd... Celé to musíte projít jedno za druhým...
Z krátkého textu dotazu však nelze odhadnout vaše možnosti, schopnosti ani přesný úmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.