Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit tento problém

Od: ace odpovědí: 10 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak bych měl vyřešit problém který je vidět na obrázku už mám svůj počítač zapnutý 2 dny a furt mi počítač píše jednu a tu samou věc a pořad se sám od sebe restartujte vůbec nevim co mám dělat předem dekuji za pomoc.
Jak opravit tento problém

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak tak, reinstal systému. Tyto a podobná okna mě od Windows vrhly do náruče Linuxu a od té doby mám klid.

Emulátor Windows ti funguje spolehlivě?

Nepotřebuji. Nepoužívám žádný spešl programy, co jsou jen pro wokna. Bohatě mi stačí programy co jsou v repozitářích.

karel556*
Windows 10 mám od 2015 a i bez vržení do nějaké náruče mám klid též :)
karel556: To buďte rád, jste spíš výjimka. Já systém musel přeinstalovat již vícekrát a stejně má k optimálnímu fungování daleko, hodně daleko. Musím používat z pracovních důvodu více programů a to je radost to tam pak vše cpát a konfigurovat znova, včetně všech tiskáren a plotrů.

hodnocení

0x
Přeinstalovat systém..to bude nejlepší.

karel556*
hodnocení

0x
Zkuste tohle: C: Windows - Software distributor - Download - obsah složky vymazat
Windows - Software distributor - Data store - soubor Data Store.edb -vymazat
Windows -Software distributor - Event cache - vymazat obsah - a restart

hodnocení

0x
Nevím, mám pocit, že windows se zrušily.
karel556*
Pouhý, ale mylný pocit.
karel556*
13.10.22 14:25
Doplňuji:
Jak opravit tento problém #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]