Nejste přihlášen/a.
Už delší dobu mi bezvadně slouží tanková tiskárna Epson L382 bez jakýchkoli potíží. Dnes (asi po tisku plné barevné stránky) však přestala fungovat, resp. počítač se k ní nehlásí a nepomohla ani nová instalace originálního softwaru Epson.
Tiskárna jako taková funguje, skenuje a vytiskne přímo z desky. Kabeláž je v pořádku, systém zvukem signalizuje připojení, ale tím to končí. V originálním instalačním procesu se to neočekávaně zastaví s otázkou, zda je dokončeno plnění zásobníků inkoustu (ty jsou v pořádku cca 2/3) a pak už to dál nejde.
Může mi někdo prosím poradit co s tím? Zjistil jsem, že existuje program resetter, ale dělá to problémy kvůli malware a stejně jsem se nedostal dál.
Děkuji za každou radu a doporučení, co udělat svépomocí.
Děda
Děkuji všem kolegům. Nakonec jsem se rozpomněl, že existuje program Epson Print Connektion Checker - a ten příčinu
odhalil v nastavení služby. Opraveno, funguje, možno otázku uzavřít.
První co zkus je Aktualizace Oper. Systému na počítači (nevidím v dotazu co používáš za O.S., a zkus aktualizovat i třikrát). Další zkus RESTART počítače a něco vytisknout. Aktualizace software tiskárny si už zkusil, takže další krok je napsat e-mail na podporu Epsonu nebo jim zavolat co s tím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.