Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program ze slunečnice

Od: vlado8 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Nemužu stáhnout ze slunečnice program defraggler.Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stáhněte si ten program viz odkaz. Program HDD nečistí, ale jen "uklízí"(data přeskupuje, ale nemaže). Zdravím!

stahuj.cz/...

ahoj*
08.10.22 09:10
hodnocení

0x

není zač

lojza
hodnocení

0x
Děkujeme za informaci.
mira*
hodnocení

Ale já jsem chtěl program na pročistění disku název je defraggler. Jiný nepotřebuji.

08.10.22 13:14

Ok

Ale defraggler není program na pročištění disku. To je program na defragmentaci.

hodnocení

0x
Určitě bude jinde, tím spíš na originálu. Na co potřebuješ v roce 2022 defragler? Na slunencici bych nic nestahoval, je to pochybný při-distributor nežádoucího softwaru
jano123

Slnečnica je dobrá akurát na poli,

tá sofwarová je ako chripka, občas ako covid.

Mám to odskúšané...*smich2*

ml1

Slunečbice, to ještě existuje? Žertuju, ale je fakt, že jsem tam mnoho let (>10) nic nestahoval. Poté co se šíleně znepřehlednili, tak jsem si našel jiné cesty. Ano, byo potřeba dávat pozor, co si stahujete, jestli samotný program, nebo s nějakým jejich vylepšením, ale jinak jsem s tím neměl problémy a stáhlo se to samé, co z originálu.

ml1
hodnocení

0x

Dle mého názoru je defragmentace disku až na nějaké výjimečné situace naprosto zbytečnou operací.

Program defragler znám, sám jsem ho před léty použil pro defragmentaci disku po nějaké čistce, a tehdy se to projevilo docela pozitivně (jak by ne, bylo tam milion fragmentovaných souborů s asi 10 fragmenty na soubor v průměru, pokud teda ten program nekecal). Ale to bylo protože defragmentace windows XP selhávala, fungovala jen na disky do 32 GB, na terabajtový (750GB to myslím tedhy bylo) nešla, hned po spuštění skončila chybou, takže než jsem našel nástroj na degragmentaci, tak se ta volná políčka po čistce zaplinila fragmenty souborů (nevím jak dnes, ale dřív byla strategie obsazovat clustery od začátku a soubor nakouskovat, a ne hledat díru, kam se vejde soubor celý a ke kouskování přistoupit, až když se nevejde).

Já bych předně, pokud cítíte tu potřebu, zkusil defragmentaci, která je vestavená v systému (systém ji navíc pouští sám v pravidelných intervalech asi jednou za měsíc, to v XP nebylo, protože tehdy se věřilo, že ntfs na fragmentaci netrpí).

Jinak připomínám, že defragmentace disket, flešek a SSD je zbytečná a vede jen ke zbytečnému opotřebení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]