Dobry den, nahravam pres OBS studio videa, ale z nejakeho duvodu se mi nikdy nenahraji cela. A pri opakovanych pokusech se video nahraje vzdy o neco kratsi. Napoprve z 5min videa se nahraje pulka, pri dalsim pokusu uz jen treba 20s, pak jen 8s, 2s a podobne. Poradite nekdo co s tim, cim by to mohlo byt? Dekuji
Dobrý den, takto “od boku” bych poradil dobre si program nastavit, resp. věnovat pozornost nastavení napr. toho nahrávání (něco tam mate nastaveno špatně). Zdravím! P.S. Obecně - nestačí si program jen nainstalovat, ale musí se před používáním i vyladit.
My ji mame v praci vsichni nastavenu prave stejne, to bylo prvni co jsme kontrolovaly. Poustela jsem si uz i veskera videa na youtub k OBS studiu, ale ani tak sem neprisla na to, kde muze byt zakopany pes a proc se mi video nenatoci cele. Ostatnim kolegynim funguje v poradku
tereza - to je zvláštní problém. Program je free a máte snad plnou verzi (není to Demo), tak žádné omezení délkou nahrávky by tam být nemělo. Bohužel, nic dalšího (než pečlivě zkontrolovat nastavení programu) už neporadím.
tereza - nemáte zač. A je i šance, že Vám napíše někdo, kdo ten program používá a bude vědět, jak to opravit. Jinak, na YouTube jsou instruktážní videa, tak třeba z toho něco poznáte a už to bude správně fungovat. Zde je jeden návod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.