Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze smazat neodeslaná zpráva z outlooku v konceptech

Od: slavo® odpovědí: 2 změna:

V outlooku jsem začal psát zprávu která se mi uložila jako rozepsaná do konceptů.

Nakonec jsem se rozhodl, že ji nebudu odesílat, tak jsem ji chtěl odsud smazat, ale nejde to.

Pokud kliknu na křížek, tak zpráva na chvíli zmizí objeví se text "nenašli jsme nic co bychom tu mohli zobrazit" a pak se objeví zpět.

Pokud ji "chytím" myší a chci ji přesunout do jiné složky třeba do koše, tak se stane to stejné jako když kliknu na křížek.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, změňte adresu příjemce na tu svoji a odešlete sám sobě. Potom zmizí zprava z Konceptu a následně ji už smazete v Odeslaných i Dorucenych. Zdravím!
doplněno 06.10.22 18:34:

slavo - nemáte zač. Důvod netuším, ale znám to z aplikace Email.cz, kterou mám v iPhonu.

hodnocení

Díky - pomohlo to. A čím to bylo, že to nešlo smazat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]