Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje myš

Od: vota306* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám poslední dobou problém s herní myčí Biohazzard od společnosti CONNECT IT. Nejsem si jistý jestli problém nastal po instalaci Windows 11, ale myslím že to bylo cca v podobnou dobu. No a teď o co se jedná:

Myš v nádodných intervalech přestává reagovat na pohyb i klik. Respektive kurzor. Myš se klasicky neodpojí od USB, ale zůstává připojená a svítí, avšak kurzor se nehýbe. Usuzuji že bude problém spíše v software, zkoušel jsem i jiný USB port. Když myš odpojím a zase zapojím, tak se zase rozběhne, občas třeba na hodinu, občas jen na vteřinu. Kyby se to stalo jednou za dvě hodiny tak to asi neřeším, ale bohužel se to stáva velmi často a znemožnuje to práci na notebooku. Jak jsem již psal, jedná se o intervaly kdy myš v pohodě funguje klidně 2 hodiny, pak ale přestane reagovat a musím ji 20x odpojit a zapojit, než se zase "chytne" třeba na 10 minut, což není pravidlem.

Zkoušel jsem myš odinstalovat ze správce zařízení, neomohlo. Driver na internetu nemůžu nikde najít. Snad jsem na nic nezapomněl. Budu rád za každou radu. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klíčové je zjistit, zda je problém na straně myši nebo počítače. Zkuste myš s jiným PC, jinak se to dá těžko analyzovat.

vota306*
hodnocení

Dobrá, o víkendu vyzkouším na jiném PC. Zkoušel jsem na tomto ntb použít jinou myš a bez problému. Dekuji za reakci

jm
hodnocení

0x
Neměnil jste i klávesnici? Pokud ano, jednou jsem měl ovladače klávesnice Microsoft tak agresivní, že nešla použít myš jiná než Microsoft. S jinou herní prostě byl problém...
A samozřejmě to chce vyloučit vadu myši použitím v jiných PC
vota306*
hodnocení

Klávesnici jsem neměnil. Myš jsem zakoupil zhruba před 2ma lety i s notebookem a celou dobu problém nebyl, až doteď. O víkendu vyzkouším myš na jiném zařízení a dám vědět. Děkuji za reakci.

vota306*
hodnocení

@erraser @jm

Doplňuji že myš na jiném notebooku funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]