Přátelé, funguje vám vzdálená správa u routeru tenda? Marně se pokouším připojit přes jejich appku a webovka kterou mám uloženu v keepassu mi teď hlásí, že není nalezena. Něco se změnilo? O víkendu jsem na routeru byl z appky, ale to bylo na vlastní síti...
A máme tu webovku hádat? Pokud je z lokální sítě, tak opravdu z internetu nepůjde. Appka jestli ti ská z internetu, ok to možná je. Kazdopadne narážím na to že pořád jde i tvůj router a tvůj internet a ptát se ostatních jestli jim to jde nemá smysl.
Napadá mě jediná věc, jestli teoreticky nedošlo ke změně public IP adresy u routeru. Někteří ISP (zejména Vodafone / ex UPC) rozdávají sice public IP, ale z rozsahu DHCP serveru, tudíž sem tam se může stát, že se ta adresa změní. Když jsem býval u UPC, tak se dělo cca 1x / měsíc.
Tak částečně vyřešeno. Appka i webovka z domácí sítě daného routeru fungují. Na datech z mobilu ne. Přitom jsem minimálně appku nesčetněkrát použil i mimo domov pro kontrolu provozu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.