Nejste přihlášen/a.
Nejdou mi otevřít obrázky, ukáže se vždy tato hláška viz. obrázek. Co s tím?
Mám windows 11
nemuzete to otevrit, protoze ty obrazky tam nejsou, vidite ze je u kazde fotky oblacek a to znamena, ze jsou ulozene na webu ONEDRIVE, prihlaste se na jejich web a tam minimalne ty fotky budou , bud si opravte synchronizaci s ondrive nebo je rucne stahnete z webu s prohlizecem fotek to nema nic spolecneho.
- az ted si poradne ctu vas BLAF, ja myslel ze je to prosba o pomoc, omlouvam se ze jsem reagoval, priste si dam vetsi pozor a na blafy nebudu reagovat
Dobrý den, zkontrolovat, jestli na počítači běží OneDrive - Personal a zkusit to znovu. Zdravím!
Otevírejte kliknutím obrázky v té složce, kde je máte umístěné v PC. Nebo si na to nainstalujte např. program IrfanView a otevírejte obrázky tam.
aha no a jak to zjistím?
Když vyhledám OneDrive vidím opět jen možnosti co mohu otevřít ale po kliknutí na obrázek tam skočí zase to upozornění jako je na obrázku
Omlouvám se, odkaz je jen na češtinu do toho programu, tak si ho jistě najdete sama (je zdarma).
Já nepotřebuji další prohlížeč obrázků, ty mám už tři.
Obrázky normálně otevřu ale ty co mám okopírované z flešky ze starého PC otevřít nejdou.
Ani v tomto IrfanView
Třeba ty obrázky z flešky jsou poškozené. Fleška není zrovna spolehlivé médium. V tom případě je neotevře nic a můžete je zkusit otevří a poté znovu zkopírovat ze starého PC.
opakuji - obrázky otevřít jdou ale ty co mám z flešky dané do PC otevřít nejdou ani v tomto prohlížeči...
ptám se jak zjistím jestli běží OneDrive personal
nelajana - ktreré programy jsou aktuálně spuštěné zjistíte ve Správci spuštěných programů (událostí).
Opakuji, jestli jsou obrázky na flešce poškozené, tak je neotevře nic, ani pánbůh. Můžete zkusit otevřít ty ve starém PC a pokud to půjde, tak je znovu nakopírovat na flešku (a třeba jinou flešku).
nelajana - OneDrive máte spuštěno (vidím to na obrázku vlevo), tak tam na ty Obrázky klikněte a tam fotky najdete. Toto jsou asi jen náhledy (ikony).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.