Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázky nejde otevřít

Od: nelajana® odpovědí: 15 změna:

Nejdou mi otevřít obrázky, ukáže se vždy tato hláška viz. obrázek. Co s tím?

Mám windows 11

Obrázky nejde otevřít

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nemuzete to otevrit, protoze ty obrazky tam nejsou, vidite ze je u kazde fotky oblacek a to znamena, ze jsou ulozene na webu ONEDRIVE, prihlaste se na jejich web a tam minimalne ty fotky budou , bud si opravte synchronizaci s ondrive nebo je rucne stahnete z webu s prohlizecem fotek to nema nic spolecneho.

- az ted si poradne ctu vas BLAF, ja myslel ze je to prosba o pomoc, omlouvam se ze jsem reagoval, priste si dam vetsi pozor a na blafy nebudu reagovat

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkontrolovat, jestli na počítači běží OneDrive - Personal a zkusit to znovu. Zdravím!

doplněno 03.10.22 13:42:

Otevírejte kliknutím obrázky v té složce, kde je máte umístěné v PC. Nebo si na to nainstalujte např. program IrfanView a otevírejte obrázky tam.

doplněno 03.10.22 13:43:

instaluj.cz/...

hodnocení

aha no a jak to zjistím?

Když vyhledám OneDrive vidím opět jen možnosti co mohu otevřít ale po kliknutí na obrázek tam skočí zase to upozornění jako je na obrázku

ben®

Omlouvám se, odkaz je jen na češtinu do toho programu, tak si ho jistě najdete sama (je zdarma).

hodnocení

Já nepotřebuji další prohlížeč obrázků, ty mám už tři.

Obrázky normálně otevřu ale ty co mám okopírované z flešky ze starého PC otevřít nejdou.

Ani v tomto IrfanView

Jakou příponu mají fotky co nejdou otevřít?
riva

Třeba ty obrázky z flešky jsou poškozené. Fleška není zrovna spolehlivé médium. V tom případě je neotevře nic a můžete je zkusit otevří a poté znovu zkopírovat ze starého PC.

hodnocení

opakuji - obrázky otevřít jdou ale ty co mám z flešky dané do PC otevřít nejdou ani v tomto prohlížeči...

ptám se jak zjistím jestli běží OneDrive personal

Opakuji, jakou příponu mají obrázky co se nedají otevřít?
ben®

nelajana - ktreré programy jsou aktuálně spuštěné zjistíte ve Správci spuštěných programů (událostí).

riva

Opakuji, jestli jsou obrázky na flešce poškozené, tak je neotevře nic, ani pánbůh. Můžete zkusit otevřít ty ve starém PC a pokud to půjde, tak je znovu nakopírovat na flešku (a třeba jinou flešku).

03.10.22 18:18
hodnocení

Obrázky nejde otevřít #2
riva

Pokud má obrázek 0 bytů, tak tam z obrázku máte jenom název a žádný obsah.

ben®

nelajana - OneDrive máte spuštěno (vidím to na obrázku vlevo), tak tam na ty Obrázky klikněte a tam fotky najdete. Toto jsou asi jen náhledy (ikony).

hodnocení

no budu to muset překopírovat znovu. Teď mám jiný problém, nezobrazují se mi náhledy obrázků, které otevřít jdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]