Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde bezdrátová myš-proč?

Od: misa503® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Měl bych dotaz-přestala mi fungovat dnes bezdrátová myš. Dal jsem nové nabité baterky a restartoval jsem PC - mám WIN 10 velkou bednu. Myš nejde. Myš na USB jde. Prosím o radu co bych mohl ještě zkusit, i když PC spíše nerozumím, jen uživatel trochu lepší. Děkuji za případné nápady. Ten malý puntík na myši jsem zmáčkl-asi restart myše

Nejde bezdrátová myš-proč?
Nejde bezdrátová myš-proč? #2
Nejde bezdrátová myš-proč? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x
A pokud myš nesvítí červeně zkusil bych se na snímač podívat fotakem mobilu,jestli je infra,bude vidět bílé světlo.pokud ani toto není vidět,je v háji.
hodnocení

není vidět žádné světlo, myš jsem vyhodil a budu zase používat klasickou myš na USB bez základny co měla dálková myš, děkuji. Mobil proti aktivnímu ovladači ukazuje fialové světlo, tak ovladač funguje. Myš byla přes 10 let funkční, tak to vydržela dost.

03.10.22 05:55
hodnocení

Nejde bezdrátová myš-proč? #4
hodnocení

Nyní jsem zjistil, že L i P tlačítko na myši funguje a i rolování. Ale hlavní problém je, že se mi neposouvá šipka po monitoru.

hodnocení

šipka=kurzor

hodnocení

0x

Cize s pocitacom to komunikuje. Vycistil by som objektiv kamery na spodnej strane.

hodnocení

vyčistil jsem opakovaně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]