Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč youtube nezobrazuje některé komentáře?

Od: dagmarv odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

už delší dobu mám problém s youtube. Nezobrazuje mi všechny komentáře (např. pod videem je uvedeno, že je zde 10 komentářů, ale zobrazí se jich třeba jenom 8, to samé s odpověďmi na komentáře - odpovědí je 5, zobrazí se jen 4).

Nejedná se o má videa (žádná nenahrávám) a nezaleží na tom, jestli jsem přihlášená nebo ne. Dokonce se mi jednou stalo, že to nezobrazilo ani můj vlastní komentář, který byl určitě v pořádku (žádná sprostá slova, byl "korektní"). Závadná videa nesleduji, takže v tom také nevidím problém.

Máte někdo nějakou podobnou zkušenost? Nevíte někdo co s tím?

Dagmar

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Robot vyhodnotil komentář, slovní spojení, atd... jako nevhodné, nebo neslučitelné z jejich politikou, no tak zablokoval

jutub
hodnocení

0x
Muze to mit vice pricin, zablokovani, smazani autorem… pocet prispevku se ale uz nemeni.

hodnocení

0x

To se musíte ptát tam.

Kde je podle vás to "tam"? Máte konkrétní odkaz nebo jste jen plácnul první blbost co vás napadla.

Řeč je o YouTube že, tak se ptejte tam. Jistě máte registraci.

Proto se ptám na konkrétní odkaz, protože zeptat se na Youtube jako uživatel - konzument obsahu na konkrétní otázku takřka nelze. Ano, můžete odeslat "zpětnou vazbu" Ale odpovědi se nedočkáte. Spojit se s někým živým mají problém i tvůrci.

vernon
hodnocení

0x
YouTube některé komentáře blokuje. Ale počítadlo počítá všechny.
Proto to nesouhlasí. Neděje se to jen tobě, ale všem.

zzz
hodnocení

0x

U některých komentářů s trvá třeba i 5 min. než se zobrazí. Myslím že to bývá zejména u nových videí nebo nových komentářů, prostě je tam nějaká lhůta.

Pokud chcete vědět, jestli váš komentář byl zabanován pro nevhodná slova instantně, tak po jeho odeslání nebo editaci počkejte cirka 10-20 vteřin, a poté si jej olajkujte. Pokud to hodí chybu 4xx tak komentář byl zablokován a nebude vidět :) stejnou zpětnou vazbu vám dá i pokus o editaci komentáře. Případně se podíváte jako nepřihlášený, ale to je více pracné...

Ono stačí napsat třeba 2 - 3 jména a už je blokace, prostě tam je nějaký Skóringový algoritmus, do kterého nikdo nevidí pořádně. Takže někdy jsem psal ten komentář třeba i na pětkrát, případně jsem ho musel rozdělit do 3 různých komentářů, protože v jednom komentáři bylo příliš kontroverzních slovíček :)

Cílem je, aby všichni, zejména konzumenti a inzerenti, ale i producenti, byly maximálně maximálně happy. Prostě žijeme v hyperkorektní době, a když se řekne pravda, tak někteří lidé z toho mají trauma :) takže je potřeba ochrana na všechny strany - Často to působí dost komicky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]