Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám nový notebook asi 14dní starý ,zezačátku to bylo dobrý , ale potom se mě začaly zjevovat erotické reklamy. Nechapu proč, nikdo není na ty ku*vy zvědavej. Jak se dají vypnout. Dokonce tam u nich je i moje město a dating . Já o nic nestojiím. Poradíte jak můžu ty hnusný štětky vymazat
Dejte si tam tovární nastavení a zakažte příteli přístup díky vlastnímu heslu, které on neuhodne.
PC vám na webech nabízí to, co sama hledáte... Pokud ne vy, tak asi někdo jiný.
Z toho vyplyva, ze tu F1 sledujete na nie celkom legalnej stranke. A preco stetky? Lebo automat predpoklada, ze formulu sleduju najma muzi a tych vacsinou zaujimaju pekne dievcata (teda okrem tych, ktorych to silne poburuje, je ich asi 4%).
Podle toho,jak se vyjadřujete..budete asi hodně neochotná k intimitě.Tudíž se dostávám k odpovědi,ty reklamy se Vám nezobrazují jen tak...s určitostí se někdo z Vašeho okolí dívá na tento obsah v počítači.A proto se Vám tato reklama zobrazuje.Změnte si heslo,aby se Váš partner nemohl (Bohužel pro něj) do počítače dostat a budete mít klid..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.