Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám nový notebook asi 14dní starý ,zezačátku to bylo dobrý , ale potom se mě začaly zjevovat erotické reklamy. Nechapu proč, nikdo není na ty ku*vy zvědavej. Jak se dají vypnout. Dokonce tam u nich je i moje město a dating . Já o nic nestojiím. Poradíte jak můžu ty hnusný štětky vymazat
5x
Dejte si tam tovární nastavení a zakažte příteli přístup díky vlastnímu heslu, které on neuhodne.
PC vám na webech nabízí to, co sama hledáte... Pokud ne vy, tak asi někdo jiný.
Z toho vyplyva, ze tu F1 sledujete na nie celkom legalnej stranke. A preco stetky? Lebo automat predpoklada, ze formulu sleduju najma muzi a tych vacsinou zaujimaju pekne dievcata (teda okrem tych, ktorych to silne poburuje, je ich asi 4%).
3x
Podle toho,jak se vyjadřujete..budete asi hodně neochotná k intimitě.Tudíž se dostávám k odpovědi,ty reklamy se Vám nezobrazují jen tak...s určitostí se někdo z Vašeho okolí dívá na tento obsah v počítači.A proto se Vám tato reklama zobrazuje.Změnte si heslo,aby se Váš partner nemohl (Bohužel pro něj) do počítače dostat a budete mít klid..
0x
žádný pitomý antiviry nepomohou... Internet je defaultně rozbitý, že defaultně je cpána reklama horem dolem. Alě někdy může být systém(nebo prohlížeč už) "nabořen", že se ji tam dostává víc přes rozšíření atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.