Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smajlíci v e-mailu

Od: babica* odpovědí: 5 změna:

*nevi**andel**uspech*Jak dostat takové smajlíky do seznamu na e-mail?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Udělej si na ploše nějakou složku. A vezmi levou myší toho smajlíka (právě jsem zkusil toho prvního) a prostě jej do té složky přetáhni. Do mailu jej pak dostaneš pomocí funkce Vložit obrázek.

olda54*
hodnocení

1x

Vím, že na to existují samostatné programy...sám jsem takový měl kdysi v PC,ale už nevím co to bylo zač. Další možnost vyzkoušet poštovního klienta, který obsahuje stovky podobných. Jedná se o IncrediMail. Je na něj i čeština. Jde nejen doplňovat smajlíky, ale přidávat na podkreslení hudbu,měnit pozadí a různá další vylepšení. Já jej mám s jednou adresou a můžu tak odesílat krásné blahopřání apd. V případě instalace nutno dávat pozor na verzi programu a češtiny,aby byly stejné.

program: sosej.cz/...

čeština: cestiny.idnes.cz/...

stránky programu: incredimail.com/...

james70*
hodnocení

0x

Rád bych ti poradil ale bohužel jediný k čemu jsem se dohrabal je tady.Zkus se poptat a pokud se ti to podaří,dej to sem ať se i ostatní přiučí. // forum.lide.cz/... //

u
hodnocení

0x

já vůbec nevím*smich*

sondaw*
hodnocení

0x

Dělám to jak píše "strejc", složka se spoustou smajlíků, složka s ozdobným pozadím apod.

Nepotřebuji cpát do PC další programy (i když jsem je také zkoušela - GetSmile, Smaili aj), všechno si vytvořím v klientovi, který používám. Nyní je to WinMail na Vistě, dřív to byl Outlook Express nebo Microsoft Office Outlook

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]