Nejste přihlášen/a.
Vím, že na to existují samostatné programy...sám jsem takový měl kdysi v PC,ale už nevím co to bylo zač. Další možnost vyzkoušet poštovního klienta, který obsahuje stovky podobných. Jedná se o IncrediMail. Je na něj i čeština. Jde nejen doplňovat smajlíky, ale přidávat na podkreslení hudbu,měnit pozadí a různá další vylepšení. Já jej mám s jednou adresou a můžu tak odesílat krásné blahopřání apd. V případě instalace nutno dávat pozor na verzi programu a češtiny,aby byly stejné.
program: sosej.cz/...
čeština: cestiny.idnes.cz/...
stránky programu: incredimail.com/...
Rád bych ti poradil ale bohužel jediný k čemu jsem se dohrabal je tady.Zkus se poptat a pokud se ti to podaří,dej to sem ať se i ostatní přiučí. // forum.lide.cz/... //
Dělám to jak píše "strejc", složka se spoustou smajlíků, složka s ozdobným pozadím apod.
Nepotřebuji cpát do PC další programy (i když jsem je také zkoušela - GetSmile, Smaili aj), všechno si vytvořím v klientovi, který používám. Nyní je to WinMail na Vistě, dřív to byl Outlook Express nebo Microsoft Office Outlook
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.