Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravé tlačítko reaguje, ale nefunguje

Od: michal* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem, dostal jsem počítač s W10. Chtěl jsem si vytvořit složku, ale nejde to. Začne se mi na obrazovce akorád točit to kolečko, když počítač pracuje. Zkoušel jsem nastavení touchpadu, ale nic. I myš jsem zkoušel, žádná změna. Byl bych moc rád, kdyby jste někdo znal řešení, asi existuje.

Prozatím se s očekáváním loučím.

Michal

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S tímto jsem se párkrát setkal. Při kliknutí pravým tlačítkem zamrzne proces explorer.exe neboli Průzkumník Windows. Na netu radí odmazat software třetích stran, který přidává do kontextové nabídky (ono kliknutí pravým tlačítkem na ploše) další volby. Já se setkal s tímto problémem i na "čistých" desítkách. Mě pomohlo vždy oprava systémových souborů.

Kliknout na Start -> napsat CMD -> kliknout na vyhledaný program pravým tl.myši a spustit jako správce. V novém okně napište příkaz sfc /scannow

olinl
hodnocení

0x

Základ-vyčistit počítač od zbytečností, aktualizovat Oper. Systém počítače a nakonec počítač RESTARTOVAT. Pokud se nic nezmění, bádat dál po problému. Restartem se dost věcí vyřeší, ne vždy vše.

michal*
hodnocení

Mockrát děkuji za radu, ale i když jsem to zkusil, tak tohle problém nevyřešilo. Ještě jednou díky za snahu.

Michal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]