Nejste přihlášen/a.
Včera rano když jsem zapnul počítač a pak spustil prohlížeč Firefox tak se mi nachvíli přes stránku zobrazil pruh s nápisem "Forefoxu od září 22 zablokoval 250 000 sledovacích prvků". Kdo nebo co Firefoxu zablokoval ty údajné sledovací prvky a o jaké sledovací prvky se jedná? S něčím takovým jsem se setkal poprvé, že se mi přes stránku v prohlížečí zobrazila nějaká neobvyklá zpráva. Je třeba nebo dobré se tím nějak blíže zabývat např. proto, že Firefox v mým pdočítačí může obsahovat i nějaké nežádoucí sledovací prvky?
Za druhé , soubor hosts má jednu nevýhodu že blokuje přeesný název domény , takže {www,blabla,x.abcd}.net nesadá pod záznam abcd.net. některé reklamy toho zneužívají že jsou rozsyané po subdoménách
Jj, ale u toho c.seznam.cz mě zajímá, proč prochází.
Na Yt většinou používám stahovače, které reklamy odfiltrují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.