Nejste přihlášen/a.
Zdravím, procházel jsem spam, někdy do něj spadne něco co tam nepatří a byl tam emai od CSOB o zablokování účtu. Mimochodem účet u této banky nemám, ale ze zvědavosti jsem ho rozklikl, že si ho jen přečtu a smažu ho, chtěl jsem jen vidět kam povede odkaz. Zvědavost je někdy blbá. Kromě jiného tam bylo, kliknutí sem ověřte svou identitu. Původně jsem to chtěl hned smazat, jenže jsem dělal něco na mobilu a netuším jak se mě to podařilo, ale dotkl jsem se přitom prstem touchpadu a otevřel se odkaz bankovní identity CSOB. Říkal jsem si, to budou falešné stránky, aby vylákali přihlašovací údaje do internetového bankovnictví CSOB. Adresa se ale tvářila jako pravá, tak jsem se podíval na bezpečnostní certifikát a byl vydán pro ČSOB, tak si říkám v čem spočívá ten podvod. Projel jsem počítač antivirem a nic nenašel.
Podvod spočívá v tom, že na těch stránkách zadá klient údaje a heker tím získá přístup do účtu.Nepravé stránky odlišíte tak, že si otevřete ofiko čsob a porovnáte s tím spamovým.Klidně můžete mít správné stránky a le nejste klient,tak se nepřihlásíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.