Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V aplikacích nehraje ČR Plus

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Mám starší iPad, na který celá řada internetových radií na Apple Store nejde nainstalovat, protože vyžadují IOS 10 a vyšší. Ta, která nainstalovat jdou, hrají celkem hodně českých stanic, ale nikoliv ČR Plus - hlásí Not avelabel. Poradí někdo instalaci aplikace, která by tuto stanici hrála? A kde je příčina? Díky předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, stanice CRo Plus vysílá v čase 16,00 - 24,00 hodin. Měla by hrát v aplikaci Czech Republic Radio Player (ta je v App Store pro iOS 7.0 a vyšší). Zdravím!
doplněno 26.09.22 19:42:

aloisb - informaci o času vysílání toho rádia jsem našel právě v oné aplikaci. Ovšem, to rádio (jako tam celá řada dalších) stejně nehraje. Pokud je to pro Vás životně důležité, tak kontaktujte s dotazem na vysílání (doporučení funkční aplikace) přímo ČRo (např. mailem).

hodnocení

To ,není přesná informace. Český rozhlas Plus vysílá na většině území České republiky 24 hodin denně v pásmu VKV – FM. Síť postupně doplňujeme. Stanici Plus si můžete naladit po celý den také ve všech digitálních sítích – v digitálním rozhlasovém vysílání (DAB+), ve standardní digitální televizi (DVB-T), v nabídce kabelových televizí, na satelitu (nekódovaný signál z družice Astra 3B na pozici 23,5° východně) a v televizi přes internetový protokol (IPTV).

aloisb zdravím,

pokud uvádíte že síť postupně doplňujete, tak asi s tím máte něco společného..

Takže otázka, proč nejde spustit na mnoha aplikacích, myslím iOS, ostatní neznám?

A, na digitální televizi, satelit a TV nebyl úplně dotaz..

hodnocení

To jsem zkopíroval z webu Rozhlas Plus a nemám s tím nic společného. Rád však poslouchám ty komentáře na R-Plusu, takže bych tuto stanici chtěl mít i na tom starším iPadu. Zatím jsem nemohl nainstalovat ani tu apku Mujrozhlas, psalo mi to, že vyžaduje vyšší level iOSu.

ok. mujRozhlas jde nainstalovat až od verze 10.3, takže ne starším iPadu.

Jen jsem to vyzkoušel na novějším IOS, kde funguje. A jak jsem uvedl, ani v ostatních mých stažených čtyřech apkách na "rádio” na novějším iOS zkrátka nehraje..!

Zkoušel jste to přes web?, v Safari, otevřít a spustit? I toto u mě bohužel nefunguje.. Zvláštní..

hodnocení

0x

Zdravím,

jelikož mám také starý iPad, primárně v dílně jen na pouštění rádia, zkusil jsem a opravdu nejde. Mám tam apku CzechRadioLive.

Dále jsem zkusil na tomto iPadu připojit přes web a také nejde..

Pak jsem zkusil další aplikace na jiném zařízení s novým iOS a čtyři aplikace na rádia (co mám),to také nefunguje, ostatní některé čr rozhlasy hrají ale Plus prostě ne..

Až když jsem instaloval novou apku mujRozhlas, tam mě jedině hraje ČR Plus.

Jinak na webu v počítači a v tel. jde také normálně spustit, na iPadu ale ne.

hodnocení

Díky, zkusím ten mujRozhlas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]