Nejste přihlášen/a.
Mám v pc GTX 1070Ti od Gigabyte s aktuálními ovladačemi. Do rukou se mi dostala zajímá karta se stejným čipem ale od jiné značky Inno3D. Otázka zní. Když jen vypnu Pc a přehodím karty pozná to pc? Nechci něco zničit proto se ptám. A přeinstalace ovladačů se mi taky nechce proto mě to zajímá čistě teoreticky. Děkuji všem za názor
Dobrý den, když jen vypnete PC a přehodíte karty, tak to PC nepozná. Ovšem, změna HW se projeví potom po zapnutí PC, ale zničit by se nic nemuselo (jen to třeba nebude funkční bez těch ovladačů). Zdravím!
Udělejte si bod obnovy a laborujte si jak chcete, v případě poruchy se vrátíte na předešlý bod.
Otevřte Vlastnosti systému ( Win + Pausa -> a úplně dole odkaz upřesnit nastavení systému)
nebo
klikněte na Start -> napsat sysdm.cpl -> enter
V nově otevřeném okně se přepněte na záložku Ochrana systému a stiskněte tlačítko Vytvořit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.