Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám asi 2 týdny nově zapojen internet od T Mobile. Technik mi zapojil zásuvku, dostal jsem nový modem Zyxel VMG3625-T50B. Po zapojení vše fungovalo, ale po pár dnech mám velmi časté výpadky, kidně několikrát denně. Nejdéle to běželo asi 5 dní. Vždy stejný scénář spadne PC přes UTP i WiFi. Příkaz ping na adresu modemu je jediné co funguje. Pokud se chci dostat do nastavení modemu přes prohlížeč, nenačte se. Jediné co pomůže je modem vypnout, počkat pár vteřin a zase zapnout, do dvou minut se vše rozběhne. Zvláštní je, že při výpadku se nikdy internet nezprovozní sám. Koukal jsem do telefonní zásuvky, dva drátky drží tam kde mají. Při výpadku a modemu všechny kontrolky svítí nebo blikají zeleně. Všiml jsem si, že modem také dost hřeje, ruku na něm udržím, ale teplé to je dost. Celkem mi to vadí chodit x krát za den k modemu a vypojovat ho ze zásuvky. V nastavení modemu jsem vypl Firewall, dvakrát jsem modem továrně restartoval a nic nepomohlo. Je něco, co by mohlo být špatně a dokázal bych nastavit sám? Na koho se případně obrátit? Stala se podobná něc někomu? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.