Nejste přihlášen/a.
po vymazání HD a nové instalaci windows XP se vše pomalu načítá...třeba otevření složky trvá dlouho taky otevírání stránek internetu...nevím jestli mi na to neschází nějaký ovladač?
Pokud jsi nainstalovat pouze Windows a pak už nic, tak ovladače stoprocentně chybí. Na základní desku (a její části), grafická karta, popřípadě utilitky jako dual-core otimiser (pro AMD procesory). Pokud je tohle vše nainstalované, bude problém jinde.
doplněno 28.11.12 20:56:oprava: optimizer
doplněno 28.11.12 21:14:Výjmenuj všechny co jsi nainstaloval. A neškodilo by napsat co je to za počítač. Pokud jsou všechny ovladače už správně nainstalované, bude problém jinde.
doplněno 28.11.12 21:16:Aha ty jsi holka. To jsem zjistil až teď, tak se omlovám za špatné koncovky. :D
ovladače co počítač "chtěl" mám nainstalované ale nevím jestli to ještě nějaké ještě nechce - jak se to dá zjistit?
Nazdar. Mně to evokuje myšlenku, že máš nějaký antivir. A on kontroluje soubory ve složkách, které otevíráš.
Zmáčkni WinKey (vlevo, vedle altu)+Pause (vpravo nahoře) => Hardware => Správce zařízení a tam se podívej, jestli nemáš nějaký konflikt nebo něco.
ve správci vše ok - žádnej žlutej otazník...antivir mám essential ale ten byl i předtím a vše šlo normálka...
A máš ovladače grafiky? Možná máš nějaké defaultní, tím pádem by Ti to neukazovalo chybu...
Co máš uvedeno jako grafickou kartu v tom Správci zařízení?
Ale špatné ovladače grafiky nemůžou tak razantně zabrzdit počítač. Ledaže, by se obraz zobrazoval s extrémní prodlevou, ale s tím jsem se nikdy nesetkal.
Já bych řekl, že pokud má ve složce hodně souborů a používá velké ikony, tak může. Stejně tak grafika na stránkách. Pokud je ale opravdu celý počítač zpomalený, tak těžko říct.
nemám velké ikony ani hodně souborů ve složce (nově nainstalovaný windows)...
počítač - AMD Sempron(tm) Procesor
3100+
1.81 GHz , 256 MB RAM
grafický adaptér - NVIDIA GeForce FX 5200
nechce se někomu na to podívat přes Team Viewer?
možná ovladač grafické karty ... pokud máš nějakou starší je možné že její ovladač nemá instalátor k dispozici na CD a tak systém běží v neakcelerovaném režimu ...
dobre myslena rada: nikdy nepouzivej ZADNE programy ktere se oznacuji jako optimalizatory, urychlovace a podobne s prominutim zhovadilosti. Neumi situaci zlepsit a ty bezohlednejsi z nich jeste vic zatezuji system.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.