Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir a antivir

Od: mi odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli mi někdo nepomůže, jak mám odstranit vir. viz. foto. Děkuji za radu.

Vir a antivir

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tohle není virus, ale šmejdská reklama dedikovaného software, aby si vohnout koupil placenou verzi. Prostě takové hrnce za třicet litrů, nic víc. Odinstalujte si AVG free verzi, pokud si nechcete zaplatit plnotučnou, a máte klid.

hodnocení

3x

Je to oznámení o přerušení spojení. Z cizích stránek nic odstraňovat nelze, ve vlastním počítači vir nemáte.

hodnocení

2x

No tak s foto asi pomůžeme - když foto přiložíte...

Nicméně obecně - spustit důkladnou kontrolu antivirem, případně ADWCleaner.

doplněno 22.09.22 16:41:

podle fotky byl vir nalezen a zajištěn - to oznámení je jen reklama na "Lepší" verzi - placenou.

Doporučuji odinstalovat a nechat jako hlavní a jediný antivir Windows defender.

mi
hodnocení

Už je tam omlouvám se.

Defender nebrat. Ten vám nedá nic vědět a i když možná jednu hrozbu zablokuje, tak nic neřekne a vy se tak dál pohybujete ve vodách internetu kde mohou číhat další viry. Třeba i takové které už defender nezvládne.

Takovéhle okno je pro vás hlavně informací že lezete na web kde číhají viry a nemáte tam lozit. Ale také to okno bohužel hned obratně využívají jako podbízení k nákupu jejich produktu,

hodnocení

2x

Jak odstranit? Odinstalovat AVG*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]