Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nainstalovat aktualizace-pomoc

Od: franta41* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, snažím se aktualizaci nainstalovat do windovs 11 ale marně.Už jsem zkoušel smazat ty čekající ale nic nepomohlo.Nemohl by mi někdo pomoci v tomto problému? Děkuji za jakékoliv odpovědi ps:aktualizace je (KB5017383)

Nejde nainstalovat aktualizace-pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych opravit poškozené systémové soubory a potom i vyresetoval windows update služby, aby si ji stáhli znova a když by se to nepodařilo, tak bych si ji stáhl z katalogu windows a nainstaloval ručně.

1) Oprava

Kliknout na Start -> napsat CMD -> kliknout na vyhledaný program pravým tl.myši a spustit jako správce. V novém okně napište příkaz dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth a odešlete Enterem

Jakmile program doběhne, spusťtě druhý příkaz sfc /scannow

Už tohle by mohlo pomoci se stahováním a instalací nových aktualizací, pokud ne, pokračujte bodem 2

2) Reset služeb

Opět spustit příkazový řádek s právama správce, ale nyní napsat příkaz net stop wuauserv a odeslat Enterem. Jakmile se služba zastaví, spusťte co nejrychleji příkaz rmdir c:\Windows\SoftwareDistribution /S /Q poté opět spusťte službu windows update příkazem net start wuauserv

Tohle promazalo mezipamět služby windows update a všechny aktualizace i čekající a stažené se budou stahovat znova. A pokud to pořád nepůjde, zkuste si aktualizaci stáhnout ručně z katalogu windows update a nainstalujte si ji ručně viz catalog.update.microsoft./...

PS: protože si nejsem jist, že se příkazy, díky nastavení zdejšího webu, odešlou správně, přikládám celý text tohoto příspěvku i do přílohy oprava.txt odkud si je můžete vykopírovat, abyste je nemusel opisovat.

oprava.txt 1.27 kB

kimbert*
hodnocení

0x

Toto se mi stalo na windovs 7,nešly nainstalovat aktualizace,u mě to bylo málo místa na systémovém disku,po pročištění disku už to bylo bez problémů,ale jedenáctky nemám,tak tam může být problém i jinde.

novak1*
hodnocení

0x

Tak to skus za mesíc. Co tam po nejaké aktualizaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]