Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení George

Od: josefhorejsi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím poraďte důchodci, pc laikovi proč se mi nedaří základ. přihlášení inter. bankovnictví George.

Používám Win. 7, přes Maxthon otvírám Seznam.cz, kde jsem se na účet přihlašoval. Nyní nelze. Děkuji za srozumitelnou odpověď s pozdravem Hořejší.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zkuste viz odkaz (a dejte si ho do záložek pro další použití). Zdravím!

bezpecnost.csas.cz/...

hodnocení

1x

Jak Win7, tak Maxton nejsou podporované, takže funkčnost nelze zaručit. Jak do toho zapadá Seznam netuším.

Zkuste se přihlásit rovnou na stránkách csas.cz, pokud se to nepovede, aktualizujte systém nebo použijte jiný prohlížeč.

doplněno 21.09.22 12:38:

V uživatelské příručce, kterou jsem nebyl líný stáhnout a přečíst.
csas.cz/...

Přihlášení George
petrm

Kde jste vyčetl, že ČSAS George nepodporuje Win7?

hodnocení

0x
Do googlu dejte adresu csas otevřou se stránky spořitelny a dál pokračujte.Na seznam vůbec nechoďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]