Nejste přihlášen/a.
Napadá mne, že máte více možností příjmů a hádá se to podle síly signálu - třeba i 2,4 nebo 5 GHz... při stejném routeru.
Mně to taky notebook dělal, i když jsem dal najít problém sítě a čekal, že restartuje adaptér, tak to nic nenašlo. Pomohl vždy jen restart. Kdysi na jiném notebooku mi to taky udělalo, ale tam odešlo wifi v notebooku, posláno na opravu v záruce a po měsíci odešlo podruhé. Po druhé opravě už to jelo bez problémů.
Až se problém projeví, zapamatujte si čas, kdy se tak stalo a dohledejte jej v systémovém logu. Klikněte na Start pravým tlačítkem myši a zvolte Prohlížeč událostí. V novém okně se proklikejte v levé straně na Protokoly systému windows -> systém. Po pravé straně klikněte na Filtrovat aktuální protokol a zatrhněte Úrověň událostí na: Kritická, Upozornění, Chyba a potvrďte OK. Nyní už jen dohledat dle času onu událost.
Taktéž bych asi zkusil aktualizovat ovladače síťového adaptéru. (Operační systém je předpokládám aktualizovaný na poslední verzi Windows10/11.) Pokud si nebudete vedět rady, tak kliknout pravým tlačítkem myši na start a zvolit správce zařízení. Rozkliknout síťové adaptéry a udělat printscreen a ten sem vložte. Zkusíme dohledat jiné ovladače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.