Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za AdobeFlashPlayer

Od: slatored® odpovědí: 4 změna:

Zdravím Fšechny,

na stahování MP3 dlouho používám SW "aTube Catcher".

Ten mi vyhledá několik skladeb a abych si mohl vybrat, musel jsem na některou kliknout

a spustil se náhled za pomoci AdobeFlashPlayeru.

Co už ale AdobeFlashPlayer nefunguje, nenašel jsem nic podobného k přehrávání náhledu.

Neporadil by mi někdo pls, jestli jde ten AdobeFlashPlayer něčím nahradit, nebo jaký SW na stažení MP3 používat?

Děkuji JJ

Náhrada za AdobeFlashPlayer

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

VLC používám, ale ten mi nepomůže:
Po vyhledání podle názvu se mi vyhledá několik skladeb, kde je hledaný výraz.
Když jsem na některý pr.tl., tak se soubor rovnou spustil, abych nestahoval nějakou zbytečnost.
Bez FlashPlayeru se už nespustí nic ( a ani VLC Player! ).
To už teď neexistuje nic, tomu Flah Playeru podobné?
dík JJ

jm
hodnocení

0x
Jsou weby které mají tyto funkce v rámci svých doplňků. Zkuste třeba operu.

hodnocení

To hledání je v samostatném programu (aTube Catcher) a přes žádný prohlížeč se nespouští.

Když byl v PC Adobe Flash Player, tak stačilo vyhledat skladbu - těch většinou vyjelo několik a bych nemusel stahovat všechny, tak jsem jen na každou klikl pr.tl. a spustil se náhled. Tam jsem n př. slyšel, jestli je to nahrávka z koncertu, uloženo z CD, nebo vl. nahrávka skladby nějakého amatéra.

Ani se u skladby neukazuje žádná www adresa na vložení třeba do Opery.

Tak nevím dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]