Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem si obnovit Win 10 do továrního nastavení.Jelikož to nejde udělat v pc,tak jsem si pořídila USB na přeinstalování.Když spustím instalaci,tak se objeví tabulka s nějakým ovladačem který nemám a tím pádem nemůžu provést reinstalaci.Poradí mi někdo?
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Normálně se vybere, odkud má komp bootovat, takže vstup do BIOSu a výběr odkud má bootovat se nekoná?
A dá vám to na výběr jakej systém chcete preninstalovat?znamej se moh seknout při tvorbě jesi nedelal tu flešku přímo z vašeho PC a moh vytvořit 32bit verzi místo 64bit.to ona se instalace rozjede ve windousu ale pak to prostě hodí právě nějakou chybu..jako může to být to nebo něco jinýho.nejlip rozjet flešku bez windousu.. ještě před startem.z BIOSu
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]