Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace WIN 10

Od: robina* odpovědí: 15 změna:

Chtěla jsem si obnovit Win 10 do továrního nastavení.Jelikož to nejde udělat v pc,tak jsem si pořídila USB na přeinstalování.Když spustím instalaci,tak se objeví tabulka s nějakým ovladačem který nemám a tím pádem nemůžu provést reinstalaci.Poradí mi někdo?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Holka, zkus to napsat ještě jednou a podrobněji.

Proč nejde udělat obnova do továrního nastavení?

Jaký USB sis pořídila? To jako flešku?

Co na té flešce vlastně je?

Jaká tabulka s jakým ovladačem se objevuje? Co tam je psáno?

Povídej holka, povídej.

hodnocení

0x
Proč to nejde z pc?musíte spustit win10 s rozšířenými možnostmi(stav nouze) kde je obnova systému z kopie.ale záleží co na ty flesce máte..kdo a jak na ni něco vytvořil

robina*
hodnocení

Když dám spustit do továrního nastavení,tak spustit vůbec nereaguje,Flešku na přeinstalování mi vytvořil známý.Je mi to taky divný,že to chce po mě ovladač jakože na usb.

Jak spouštíš instalaci systému z flešky?

robina*
hodnocení

Normálně,dám ji do pc a následně se ukáže tabulka na přeinstalování systému.

Normálně se vybere, odkud má komp bootovat, takže vstup do BIOSu a výběr odkud má bootovat se nekoná?

A dá vám to na výběr jakej systém chcete preninstalovat?znamej se moh seknout při tvorbě jesi nedelal tu flešku přímo z vašeho PC a moh vytvořit 32bit verzi místo 64bit.to ona se instalace rozjede ve windousu ale pak to prostě hodí právě nějakou chybu..jako může to být to nebo něco jinýho.nejlip rozjet flešku bez windousu.. ještě před startem.z BIOSu

robina*
hodnocení

Nevím,tu flešku už řešit nebudu,ale zajímalo by mě proč ta obnova nejde spusti z pc

Holka, těžko říci. Nikdo nevidí na tvůj komp, co a jak děláš. Co to píše či nepíše.

Když dám spustit do továrního nastavení,tak spustit vůbec nereaguje

Tahle tvá věta nikomu nic nepoví. Napiš přesně jak to děláš?

robina*
hodnocení

Obnovit pc do továrního nastavení,pod ním je malá tabulečka(SPUSTIT) a ta NEREAGUJE.Nic v tom složitého není,už jsem to dělala a vždycky to fungovalo.

A ted to nefunguje.

Zkus to takhle.

pcworld.cz/...

robina*
hodnocení

Přesně tak to dělám,ale když se ten proces spustí,tak vyběhne oznámení,že se něco pokazilo a dál už to nejde.

Na oznámení je napsáno Něco se pokazilo? Nic jiného?

divsk*
hodnocení

0x

nebo si můžete zkusit nainstalovat windows 11. to je stránkách microsoftu zdarma ke stažení. Pokud tedy netrváte je W10.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]