Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký emailový klient pro mobilní telefony který by umožňoval neustálou synchronizaci nebo alespoň synchronizaci v řádu sekund. Zatím jsem našel jen co umožňovali synchronizaci v rámci minut. Jde mi o to že bych potřeboval aby me klient co nejdříve upozornil na to že mám novou emailovou zprávu.
Děkuji
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký emailový klient pro mobilní telefony který by umožňoval neustálou synchronizaci nebo alespoň synchronizaci v řádu sekund. Zatím jsem našel jen co umožňovali synchronizaci v rámci minut. Jde mi o to že bych potřeboval aby me klient co nejdříve upozornil na to že mám novou emailovou zprávu.
Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
hut
0x
Jmenuje se to push notifikace.
Na iPhonech v nativ. MAIL app. buďto Exchange Server, tedy Outlook com freemail email, nebo applovský iCloud e-mail.
Případně Gmail ale jenom s Google aplikací. Před několika lety totiž Google přestal platit Microsoftu Licenční poplatky za Exchange protokol. Předtím i Gmail používal Exchange protokol a byly ty notifikace, teď už ne.
Na Androidu by to ale s Gmailem mělo být automaticky ne? Nevím, nepoužívám to.
Na iPhonech v nativ. MAIL app. buďto Exchange Server, tedy Outlook com freemail email, nebo applovský iCloud e-mail.
Případně Gmail ale jenom s Google aplikací. Před několika lety totiž Google přestal platit Microsoftu Licenční poplatky za Exchange protokol. Předtím i Gmail používal Exchange protokol a byly ty notifikace, teď už ne.
Na Androidu by to ale s Gmailem mělo být automaticky ne? Nevím, nepoužívám to.
herd®
0x
Umí to Fair-email, k9mail
Musí to ále umět server, například seznam imap tonneumí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]