Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snadné připojení kabelu do konektoru RJ-45

Od: mirek2® odpovědí: 12 změna:

Zdravím, prodávají se nové notebooky, u kterých jde do konektoru RJ-45 zastrčit kabel tak snadno, jak tomu bývalo dřív, kdy notebooky nebyly tak tenké? Víte o nějaké značce / typu? Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jako notebook, kde nejsou ta pomocná dvířka, která po vyklopení ukáží celý koenktor RJ45 a ne jen jeho polovinu?

doplněno 15.09.22 22:30:

fujitsu ještě mají tento bazmek.

Takže hledáme notebook, kde je RJ45 bez nesmyslů pevní v kuse normální? V jaké cenové relaci?

doplněno 15.09.22 22:30:

pevný ->překlep

Snadné připojení kabelu do konektoru RJ-45
Snadné připojení kabelu do konektoru RJ-45 #2
hodnocení

Myslím takový konektor - viz foto, aby se nemuselo nic vysouvat ani vyklápět.

Snadné připojení kabelu do konektoru RJ-45 #3

Já vím, Fujitsu A357 ho tak má, ale už se neprodává.

Tady je normální, jak chceš

alza.cz/...

Problém je, že už se do notebooků nedávají DVD mechaniky, tak není důvod je mít tak tlusté.

16.09.22 11:51

hodnocení

Díky moc, přesně to jsem hledal.

supr a že to i mě dalo práci. už moc opravdu nejsou...:)

hodnocení

0x
Nemam s tim zkusenisti ale dost se mi to zda chatrne
Adhocreseni je usb sitovka, driv stala kolem 500(gbit) nebo 100(10(0))M ted se asi uz one neni zajem

Myslím, že tazatel se právě tomuto chce vyhnout, proto hledá notebook s velkým neděleným konektorem. Já dal fotky, zda to opravdu tak myslí, ale enreaguje a ani neodepsal jakou cenovou relaci.

hodnocení

0x

používám dokovací stanici - jednoduchá instalace, bezproblémové připojení k síti...

Jinak v době, kdy chce každý jen užší a lehčí typ se bude vámi požadovaný NTB hledat těžce. Snad jen u těch větších rozměrů - nějaké armádní, odolné, tlusté ...

hodnocení

0x
Některé mají rj-45 normální,někdy pro změnu žádný. Je to o hledání nb a koukání na obrázky. Ale to asi od nás nepotřebuješ.
Já bych se výklopné tolik nebál. Pokud se k nb chováš normálně tak je to pohoda. Na firemním mám taky výklopný, používám ho kvůli konfiguracím a nepozoruji problém. Naopak mi vadila usb síťovka.

Ta výklopná mi připadá jak měl Svěrák ve filmu Obecná škola nastrkaný sirky v zástrčce, aby mu nevypadla :-D

:)
No jo no, nadšený jsem taky nebyl, ale daň za ultrabooky:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]