Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat bez prohlížeče

Od: didas® odpovědí: 17 změna:

Mám starší PC Win 7 s prošlým certifikátem a nefunkčním Explorerem. Chtěl bych stáhnout Google Chrome a nevím jak.Jak pořídit certifikát? Lze to ještě vůbec zprovoznit? Nebo PC do šrotu? Chtěl bych jej do garáže pro autodiagnostiku, ale nelze nic stahovat.
Díky za každou radu

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Internet Explore vám fungovat nebude. Nechte si od někoho stáhnout na flešku nějaký prohlížeč (Firefox, Opera apod.) ve verzi Portable. Zapojíte ji do USB svého PC a už můžete stahovat odkud chcete. Můžete si ji také z té flešky do PC překopírovat a používat bez flešky.

hodnocení

2x

Na takové to domácí žvýkání internetu si pořiďte nějaký linux typu mint, ubuntu apod. Budete mít aktuální a bezpečný celý systém. Opera, Chrome, Firefox, Thunderbird atd tam jsou samozřejmě taky...

hodnocení

A to i bez certifikátu?

petrm

Ta portable (přenosná) verze bude mít svoje správné certifikáty.

hodnocení

Moc děkuji. Vyzkouším

jano123
hodnocení

0x

Ja dlhšie používam Firefox/35/. Od tých ďalších verzii ma super prednosti...

Ku Goglačíku sa moc nepribližujem, ak nemusim, a taktiež k "Mrkvosoftu",

veľa sa o tom popísalo, nemusím to opakovať.

Tiež používam v PC win7, s linovou distr., teraz LM19.*klik*

hodnocení

0x

kvůli softéru není potřeba vyhazovat hardvér. Ten certifikát je prošlý stejně v softéru

hodnocení

Stáhnul jsem Opera portable ale stejně nelze nic stahovat. U Stahuj.cz nebo Slunecnice.cz se mi sice zobrazí soubory ke stazení , ale jen jako reklama a nikde se nezobrazí tlacitko ke stažení. Je to na prd.

petrm

To je divné, mám tu Opera portable, zkusil jsem ze Stahuj.cz stáhnout Acrobat Reader CZ a bez jakýchkoli reklam to stáhnul.

Jak stahovat bez prohlížeče
Protože slunečnice, a stahuj jsou jen parazitní stránky, se kterými si kromě programu stáhneš všeljaké smetí.
A funguje stahování přes wget a curl?(to jsem myslel, že je ůvodní dotaz, stáhnout něco bez potřeby prohlížece, stačí příkaz wget soubor.com/...

hodnocení

Mám neplatný certifikát k PC tak asi proto mi to nejde.

petrm

Uvádíte málo informací. Dal jste si Operu na flashdisk? Spustil jste z flasdisku Operu na tom starém PC? Objevila se vám obrazovka, kterou jsem zde zobrazil? Zobrazilo se vám tlačítko spodní Stáhnout zdarna? Hlásilo to nějakou konkrétní zprávu. Windows 7 se normálně spustí? Bez podrobných informací se těžko radí. Jak bylo psáno výše, Internet Explorer vám nepoběží, není aktualizovaný.

hodnocení

Při otevření z flash disku se mi mi při zadání Adobe Akrobat zobrazí toto

Jak stahovat bez prohlížeče #2

hodnocení

Při zadání seznam.cz pak toto

Jak stahovat bez prohlížeče #3
adal11

jen nápad. máš ve windows spravné datum a čas?

hodnocení

Ano mám oboje správně

hodnocení

0x

Možná máte staženou hodně starou verzi Opery. Zkuste si stáhnout na flešku tuhle:

filehorse.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]