Nejste přihlášen/a.
Mám tablet PRESTIGIO MULTIPAD4, model PMP 7280C3G - QUAD, s operačním systémem Android 4.2.2, verze jádra 3.4.5. Nevím, jaký prohlížeč bych na něj měl naistalovat, protože CHROME už tam nejde. Dal jsem tam OPERU, ale hlásí to, že není podporován. Když chci otevřít nějaký web, tak to hlásí, že moje připojení není soukromé. Mám tedy tablet zahodit nebo se s tím ještě něco dá dělat? Děkuji všem předem za rady.
Zkus Private Browser play.google.com/... , maximálně ještě nějakou Mozilu Firefox např. Focus, ale pokud to nezvládne klasický Google, tak nevím. Používám tablet s Andr. 5.0.1 a přijde mi to, jako by tu podporu těchto starých zařízení chtěli ukončit(pochopitelně). Aktualizovat si ten tablet zkoušel?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.