Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montezumova pomsta kde stahnout

Od: ivy5® odpovědí: 10 změna:

Maminka měla ráda Montezumovu pomstvu ,už jsem i sehnala DVD os Špidly ale nejde spustit , stahnout kde jsem našla -nikde nefunguje,věděl by někdo kde?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste RTK394CW,ale už je to x le tkdy jsem ji koupil od Špxxx,ale náhoda je bl***

ještě se kouknu k vnučkám,jestli nemáme orig.CD

hodnocení

to by bylo super já koupila včera trojku

tak mne to mrzí,ale holky CD někomu půjčily a už neví komu .Ale otázka mne zaujala,jdu hledat všech 5 dílů na webu,tuším že jsem někde zahlédl že se dá hrát i online.

hodnocení

0x

Tu hru mám na Atari a funguje mi. Pokud ale nemáte Atari a chcete to hrát na PC, pak je pro vás asi nejjednodušší pořídit si to na Steamu.

store.steampowered.com/...

hodnocení

Tak už se mi to povedlo a zakoupila jsem

super.. a funguje podle představ?

hodnocení

Atari nemám (ani nevím co to je ) chtěla jsem se přihlásit(zaregistrovat) ,ale nejde to po zlouškách ,že nejsem robot se to zeptá zda mi je mje méně nebo více jak 15 jak dám že více vrátí se to zda jsem robot a pořád dokola :(

Atari je společnost která dříve dělala počítače a až teprve později po bankrotu se zabývala už jen softwerem. Dělá tedy ještě i nějaké retro konzole, ale to je asi tak vše. Jejich počítače jsou zhruba z let 1970 až 1995. Kdysi mělo jméno Atari větší váhu než dnes.

Ivy napiste mi email do vnitrni posty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]