Zdravím, dnes jsem zapnul PC a větráky všech komponentů běží, ale nenabíhá obraz na monitory a prská zdroj, nikdo s PC nehýbal a kabely nejsou uvolněné, může to být chyba zdroje? Také nefunguje opetovne mačkání tlačítek start a reset. Budu rád za každou radu, dekuji
Zdroj jsem nikdy necistil, právě na to koukám a vymýšlím co rozebírat, mrknu na to děkuji, jen právě nejsem až tak zběhlý v hw a nevím jestli to může být příčina, následek nebo shoda okolností, PC mám dal od monitoru tak nevím jestli prskal třeba už včera
riva
Takové věci čistím kompresorem. Venku a samozřejmě s citem. Například ventilátory nad chladiči neroztáčím, protože na to nejsou stavěny, ale přidržím je prsty.
Tak jsem vyměnil zdroj a PC vypadá že by už jel, ale mám problém s grafikou, pořídil jsem si nový 650w zdroj který by měl být podobný starému 600w, připojil jsem na grafiku 8 PIN a po zapnutí PC grafika píše ať připojím kabel, může být nový zdroj slabý, nebo jsem někde udělal chybu? Díky
Tak díky všem, opravdu byla nějaká chyba ve zdroji, vyčištění nepomohlo a jelikož je to varianta kdy jsou kabely napevno a nejsem dost zkušený abych do toho vrtal, tak výměna zdroje pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.