Mám v browser CHrome otevřený PDF dokument. Nejsem připojen k internetu, ale potřbuji ho nyní uložit (ne stáhnout, protože už načtený je, mohu ho prohlížeti) Když dám Uložit jako, píše mi to Chyba sítě. Zkoušel jsem oba způsoby: Prav tlacitko ulozit jako, dál Stáhnout ikonku horní liště stránku(Stáhnout, Tisk, 3tečk) Kde soudruzi z Chromína udělali chybu?
Súdrohovia nespravili chybu nikde,len vy robíte chybu,že chcete stiahnúť niečo,čo nemáte fyzicky v počítači. Vy to bez pripojenie na internet nestiahnete,lebo to čo vidíte je len zobrazené na vašej obrazovke. Jedine čo môžete urobiť tak sken obrazovky a ten si uložiť.
Trochu ten vtip nevyšel, protože chyba je na tvojí straně - pokud si něco zobrazuješ v Chromu - tedy internetovém prohlížeči - logicky s tím bez připojení k internetu manipulovat nemůžeš. Buď se připoj k internetu, nebo si udělej printscreen (zkratka PrtSc na klávesnici), nebo výstřížek obrazovky (klávesa Windows + shift + S)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.