Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZMĚNIT - Datum změny, vytvoření, pořízení

Od: marek95 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit, jak změnit datum změny, vytvoření a pořízení, resp. jednu vlastnost překopírovat na další položky. Mám fotky z iPhonu, kde je uveden Datum změny a Datum nabytí a z fotoaparátu, kde je Datum pořízení. Chci aby se mi vše seřadilo za sebou ale nemá to stejnou informaci i když de facto má. Tak jak překopírovat tyto hodnoty hromadně aby se mi to seřadilo jak chci a nemusel jsem procházet ty fotky po jedné. Děkuji :)

Pro méně chápavé: aby všechny fotky měli buď Datum změny, Datum vytvoření nebo Datum pořízení podle toho kdy skutečně vznikli.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hromadná změna času modifikace, vytvoření, otevření se dá např v programu NewFileTime, který je zdarma a nemusí se ani instalovat.

instaluj.cz/...

ZMĚNIT - Datum změny, vytvoření, pořízení

alfabetagama
hodnocení

0x

na tohleNa tohle nejlepe s prehledem zoner photo studio (17free), manager-oznacit :batch edit exif:tabDate

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]