Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit MS Edge

Od: tomkk® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, windows 10, včera ráno ještě Edge prohlížeč normálně fungoval, po chvíli již nešel spustit. Po skliknutí na zástupce se jen cca na půl sekundy zobrazí modré "čekací kolečko" a to je vše, žádná chybová hláška, nic. PC je čisté s minimem programů, nic krom automatických instalací se neinstalovalo, chodím jen na nezávadné stránky, placený ESSET. Systém je aktuální.

Podle návodů a netu jsem zkusil: Nastavení-Aplikace-Microsoft Edge - Upravit - Opravit.
Proběhne reinstalace, ale bez výsledku.

Zkusil jsem i podle návodů smazat jeho složky v C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Packages
Také nic.

Zkusil jsem reinstalaci přes PowerShell Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml” -verbose} a také nepomohlo.

Kde mohu najít nějaký log s chybami, co se vlastně při neúspěšném spuštění děje?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také ho používám. Včera po spuštění po mě chtěl nějaké postupy na aktualizaci a rozšíření činností. Bylo to složité, tak jsem to neudělala, ale dnes funguje normálně.

olinl
hodnocení

0x

Nejprve zkus RESET počítače krátkým stiskem tlačítka na bedně/case PC. Pokud nic, vyčisti (programově) počítač, nevím jestli používáš vestavěný "winčistič" nebo nějaký obdobný jako CCleaner a poté spusť AKTUALIZACE/UPDATE Windowsů. Potom vyzkoušej tu MS Edge spustit.

hodnocení

Tak jsem to dnes na netu našel, je to nějaký problém nové verze 105, zatím se to řeší smazáním položky registru HKEY_ CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Edge.

Miluji Windows 10 a jeho nezakázatelné aktualizace. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]