Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení telefonu k PC

Od: smells* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, koupil jsem mobil od Motoroly a po připojení k PC jen nabíjí. Starý mobil ihned po připojení reaguje a dává na výběr co má dělat. Ani jedna Motorola(máme dvě) nereaguje. V nastavení mobilu povolené ladění USB a i preferovaný přenos souborů. Stejně PC mobil nevidí. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x
Na tom není nic divného, některé mobily si hlídají aby byl kabel jejich.

hodnocení

0x

Máte to na stejném kabelu?

doplněno 05.09.22 19:31:

Pak to je o nastavení v jednom či druhém přístroji - jestli to je Windows 11, může to být tím, že zatím neexistují ovladače... No a jinak máme tak málo informací, že nemůžeme důvod dohledat... ani odhadovat.

smells*
05.09.22 19:12
hodnocení

Ano

hodnocení

0x
Zkusil bych se podívat na to, zda není vyžadována nějaká aplikace ke stažení do PC.

jako u samsungu - bez jejich aplikace "kies" nebo jak to nešlo.. a to třeba 3 roky starý mobil už nebylo možné použít, protože aplikace přestala být podporována...

možná to u Motoroly mají taky :D

Ale dost možná se jedná o dvě různé kabely - a ten pro motorolu je prostě nabíjecí - ne datový

hodnocení

0x

divná kombinace usb port + kabelu + redukce. zkus usb 2.0 kabel.

smells*
hodnocení

Nic takovýho jsem nepsal. Je to připojený normàlně kabelem.

hodnocení

0x

Jaký model Motoroly to přesně je?

smells*
hodnocení

Vyřešeno. Použil jsem origo kabel a už to funguje. Divný, že xiaomi na tomto kabelu funguje ale Moto ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]