Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně přelepit kameru na notebooku aby šel mikrofon

Od: romana4 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám notebook MSI Katana GF66 11SC-685CZ a chci se zeptat, kamera je jen nahoře že? V manuálu bylo, že mikrofon je tam co kamera. Já potřebuji, aby fungoval mikrofon a jsem trochu paranoidní aby mě někdo nesledoval tak chci přelepit kameru ale musí fungovat mikrofon, poradíte prosím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzzz
hodnocení

2x

A ty neumíš zkusit prstem zakrýt tu kameru? Pochybuju, že je jedna dírka pro kameru i pro mikrofon...

hodnocení

2x

Já bych odstranil i ty mikrofony, odposlechem mohou vytěžit víc informací...

hodnocení

1x
Mikrofony jsou dva, každý pár centimetrů od kamery na každou stranu. Když zalepíte jen kameru a ne ty dvě dírky po stranách, ták nemusíte mít strach, že byste zalepil i mikrofony.
romana4
hodnocení

Děkuji za odpověď, poradíte čím nejlépe přelepit kameru? Četla jsem, že přelepení ji může zničit a pak nebude dobře fungovat.

Asi klasicky izolepou. Jen na ni dejte třeba kousek papíru, nebo něco. Aby ten zakryl tu kameru, aby to nepoškodila ta páska. Po sundání by tam mohlo zůstat nějaké zbytky lepidla a pod..

hodnocení

1x
Mikrofon je malinká dírka v šasi. Čočku kamery snad poznáš. Vysekl bych malé kolečko papíru kancekářskou děrovačkou a zalepil kameru malým kouskem izolepy s tím, že papírek chrání čočku před lepidlem.
romana4
hodnocení

Děkuji za odpovědi, zatím jsem nekoupila tu profesionální krytku, ale koupím, pak mam ještě jeden problém, zatím to přikryji něčím jiným a potřebuji, aby to na povrchu notebooku nebylo vidět až tu pásku strhnu, chci aby vypadal pořád jako nový, on je nedávno koupený, tak aby tam nebyla špína po té izolepě, poradíte?

inspa*
hodnocení

0x

na kameru si kup za pár šupů na to určenou záslepku. Přelepením páskou si to akorát zapatláš a pokud budeš někdy kameru potřebovat, budeš muset narychlo řešit jak ji vyčistit. Mikrofony jsou umístěny někde úplně jinde.

Něco takového: novexplus.cz/...

Věřím, že někde na Aliexpress to seženeš ještě levněji. (hledej "laptop camera cover")

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]