Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
který z výše uvedených NTB byste doporučili? Panasonic jsem našel za 5 tisíc, a nabízí lepší poměr ceny ku výkonu než o pár set korun levnější Samsung. Na druhou stranu má věci, které nepotřebuji, typu konvertibilita či dotekový displej. I 8 GB RAM na mě zřejmě až moc, zejména když tam plánuji dát Xubuntu (Linux). Také jsi nejsem jistý s pověstí Panasonicu: někteří uživatelé tyto toughbooky hatili.
Na Samsungu se mi líbí jeho mini rozměry plus že nemá zbytečnosti, a navíc i on nabízí za tu cenu dost dobré parametry. Když to porovnám třeba s Lenovo x280 thinkpad, který stojí bezmála 7 K a jediné výhody oproti Samsungu jsou 2x větší RAM, větší úložiště a krapet rychlejší CPU. Paradoxem je, že ten Lenovo má prakticky identické parametry výkonu s konvertibilním toughbookem (Panasonic).
Děkuji za názor.
Osobně bych šel do Samsungu, mají dobrou SW podporu, ale přečti si recenze obou přístrojů. Z mého pohledu by nebyl špatný ani výběr noťasu od Hewl. Packard.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.