Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám napájecí adaptér pro panasonic cf-xz6-1

Od: tirilej odpovědí: 5 změna:
Ahoj, hledám napájecí adaptér k panasonic cf-xz6-1. Už vím, že tam nejde žádný generic adaptér. Navíc v ČR žádný adaptér k tomuto modelu neprodávají.
Našel jsem několik kusů v zahraničních e-shopech. Třeba tento: psaparts.eu/... Ale u všech těch zahraničních mě znepokojuje, že tam prodávají jen ten to trafo a od toho vedoucí kabel k ntb. Ale je přeci potřeba ještě druhý kabel - ten vedoucí od trafa do zásuvky,ne?
Můžete mi prosím poradit, co a kde si mám zakoupit?
Děkuji

Hledám napájecí adaptér pro panasonic cf-xz6-1
Hledám napájecí adaptér pro panasonic cf-xz6-1 #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kabel ze zásuvky do adaptéru je tam naprosto standardní, který používá hromada elektroniky.
czc.cz/...

hodnocení

0x

Tak se podíj ještě sem: gme.cz/...

Pokud bude pasovat konektor do notebooku, tak bude fungovat i ten univerzální napájecí zdroj. A budeš to mít kompletní i s přívodní šňůrou.

hodnocení

0x

Jejda,to jste řešil i minulý týden a ještě ho nemáte.Tak jsem vám ho vyguglil..Potřebujete nabíječku 16v 4a s konektorem 5,5 na 2,5mm

třeba levne-baterky.cz/...

nebo levne-baterky.cz/...

hlavně se nelekejte vyššího proudu ... notebuk si s tím poradí

Objednal jsem si napájecí adaptér s těmi rozměry 5,5mm a 2,5 mm... bohužel je moc velký na ten notebook - jednoduše jej nezasunu... Nemůžete mi prosím poradit správnou velikost pro Panasonic CF-XZ6-1 Convertible Toughbook?

Děkuji.

tirilej
hodnocení

Dobrý den, adaptér bohužel nesedí... Konektor adaptéru je moc velký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]