Nejste přihlášen/a.
Zkoušel jsem to, wifi karta (noname značka jako USB) v tomto režimu USB takto fungovat nebude (není to tak vymyšlené v systému-navržené). Nicméně v režimu klienta fungovala bezchybě.
Něco jiného by byla oficiální qnap karta (ale asi ve variantě pci-e, pokud ji tento má slot na), čím neříkám že to půjde.
Taky se mi to zamlouvá, ušetřilo by mi to problém, ale prakticky to není uplně ideální řešení (ale opravdu záleží na situaci, která je u každého jiná, nas je na jiném místě, jiná topologie sítě.) Obvykle je nas u podlahy nebo v špízi mimo dosah signálu(ost.zarizeni), Pokud je v NAS USB 3.0, tak bude blízko zdroje rušení. 5000Mhz/2
Udělal jsem průzkum bojem a zjistil, že jediná karta, která podporuje režim AP je ta nejdražší QNAP QWA-AC2600.
Karta QNAP QXP-W6-AX200 podporuje pouze režim klient (AP aplikace v NAS ji vůbec nezobrazí v seznamu karet) a karty od Gigabyte NASka vůbec nenadetekuje (což je zvláštní, když QNAP QXP-W6-AX200 je vlastně Gigabyte GX-WBAX200, ale jen má navíc QNAP nálepku na krabici a 2x výměnný bracket v krabici pro instalaci i do NAS).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.