Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze MOV do MP4

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Potřebuju převádět soubory .MOV na .MP4. Dlouhá léta jsem to dělal ve "Format Factory", ale z neznámých důvodů (možná po přeinstalaci WIN 7?) už to nejde. Výsledný soubor se ořízně po cca 1/2 vteřině. Převod z jiných formátů při tom funguje normálně. "Format Factory" jsem několikrát přeinstaloval (včetně vyčištění registrů), ale chová se to stále stejně. Co se s tím stalo? Setkal jste se s tím někdo?

Znáte někdo nějaký free program (pokud možno v češtině), který by to uměl v dobré kvalitě převést? O převod "on line" zájem nemám, nehodlám nekontrolovatelně posílat své soubory kamsi do světa.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakip*
hodnocení

0x
Dříve jsem používal Freemake Video Converter.
hodnocení

Dík za tip, vyzkouším. Ale četl jsem pár recenzí a Freemake Video Converter už prý není zadarmo. Free verze vkládá vodotisk.

rakip*
Zdarma asi bude,ale ten vodoznak tam dává. Tak snad Any Video Converter.

hodnocení

0x

Používáte VLC media player?

howtogeek.com/...

hodnocení

VLC media player používám, ale konverze s ním je neskutečně pomalá. Převod 3 minutového videa trvá téměř 1/2 hodiny.

Tak to nevím, právě sem to vyskoušel a 20-ti minutový seriál, převod cca 5-7 minut

Asi záleží na grafické kartě a procesoru, bo grafika sežrala cca..15% a procesor 70%

hodnocení

No jo, tak to je možné :(. Mám hodně starý krám, ale nový PC si kvůli tomu kupovat nebudu.

Tak to je fakt

On je plno offline prográmků na převod, třeba

talkhelper.com/...

29.08.22 21:44
hodnocení

0x

Avidemux.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]