Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bios problem

Od: tobias odpovědí: 6 změna:
Dobry den, byl jsem v biosu a nastavil jsem tam nejaky platform key (pk) na neco, nevim na co, ale proste mam cernou obrazovku a pocitac bezi nic nejde delat:(
Bios problem
Bios problem #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste vyndat (na nějakou delší dobu, vteřina nemusí stačit) baterku od Biosu na desce. Pak baterku vrátíte a pokusíte se opět spustit počítač.

tobias
hodnocení

Neresetuje se náhodou bios do továrního nastavení?

Ano resetuje

Doplním.. při vypnutém PC a vytaženém ze zásuvky;)

tobias
hodnocení

Vyndal jsem baterii na 2 minuty a pak jsem ji dal zpatky a porad nic, pak jsem si jeste vsiml ze ledka na vetraku sviti fialove (tak jak má) a chvilku zase zelene coz je divne a potom zase fialove

Odpojit PC ze zásuvky. Počkat až zhasnou všechy ledky.. Prostě např. 5 minut počkat. Vyndat baterku - počkat pro jistotu 2 minuty.

Vrátit baterku, připojit do zásuvky. Vyzkoušet. Bios se resetuje do továrního nastavení.

+ odpojit všechny periferie připojené do USB (penosné HDD, flash disky atd..) klidně i ty sluchátka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]