Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje vám Google disk?

Od: arne1® odpovědí: 5 změna:

Já tady mám už delší dobu jen chybu

429. Došlo k chybě.

Je nám líto, ale odeslali jste nám v poslední době příliš mnoho požadavků. Zkuste to prosím později. Víc bohužel nevíme.

To je právě u Googlu dost divné

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

max1
hodnocení

0x
Tak je otázka, zda máš veřejnou ipv4 adresu, nebo jedeš přes nějaký nápad, kde je schováno 100 nebo 1000 uživatelů z vesnice?
Klasická Řešení jsou:
Wait for some time and then try again
Clear your cache and browser history
Check if proxy or other VPN services are active
Log in via a different network or a hotspot.
28.08.22 11:15
hodnocení

ex-Upc

scv®
hodnocení

0x

Nefunguje, vidím to samé. Na dashboardu nic o výpadku není, ale něco s tím Gkřápem je - viz downdetector.

hodnocení

právě to začalo fungovat

max1
Takže první a ověřené: Wait for some time and then try again
Mimochodem, nebojíte se dávat všechny svoje data Googlu? I kdyby jen privátní data.
Já teda preventivně používám Dropbox, mám tam bezplatných asi 25 GB ( jasně, provozuje se to nebo alespoň minulosti se to provozovalo na technologii Amazonu AWS) a pak ještě jeden nejmenovaný cloud, tam mám bezplatných 100 GB :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]